ΑργολίδαΚλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Αργολίδας επισκέφθηκε τις νοσοκομειακές δομές

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αργολίδας επισκέφθηκε τις νοσοκομειακές δομές

Βασικό θεμέλιο μιας παραγωγικής κοινωνίας είναι η διασφάλιση της πρόσβασης όλων στις δωρεάν και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχοντας πάντα στο επίκεντρο την επίτευξη και διατήρηση υψηλού βιοτικού επιπέδου για τον Άνθρωπο, υπηρέτησε, υπηρετεί και θα υπηρετεί το αγαθό της δημόσιας υγείας. 

Κόντρα στην προσπάθεια της συντηρητικής παράταξης της Ν.Δ. να αποδομήσει πλήρως το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ειδικά με τα όσα προβλέπει το πρόσφατο σχετικό νομοσχέδιο, αλλά και με την χρόνια δεξιά πρακτική να υποχρηματοδοτεί τις υγειονομικές δομές αφήνοντάς τις με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με περηφάνια παραθέτει τις προγραμματικές του θέσεις βασισμένη σε 8 άξονες, οι οποίοι προάγουν ένα βιώσιμο και αποδοτικό Ε.Σ.Υ. διασφαλίζοντας την προσβασιμότητα για το σύνολου του ελληνικού Λαού. 

Στα πλαίσια της προώθησης και επικοινωνίας των προγραμματικών θέσεων, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αργολίδας, αποτελούμενο απο το μέλος της ΚΠΕ, Παναγιώτη Ψυχογυιό, τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αργολίδας, Παναγιώτη Στάπα, το μέλος της Ν.Ε. Εμμανουέλα Μουντζούρη, την Γραμματέα της Συντονιστικής Οργάνωσης Τ.Ο. Ναυπλίου κα Γιούλα Λαπαθιώτη και το μέλος της Συντονιστικής Οργάνωσης Τ.Ο. Άργους Μαρήλια Ουλή, επισκέφθηκε σήμερα αρχικά το νοσοκομείο Άργους, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας στην Νοσοκομειακή Μονάδα Άργους κ.Μπιμπή, την κα.Κασνακτσόγλου, Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, με μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού και επισκέπτες του νοσοκομείου και αργότερα την Τοπική Μονάδα Υγείας Ναυπλίου όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με την Υπεύθυνη Κέντρου Υγείας Ναυπλίου  κ.Τρίκκα, με τους εκεί θεράποντες ιατρούς και νοσηλευτές. 

Ο συνολικός διάλογος ήταν εξαιρετικά γόνιμος, με τους μαχόμενους στην υγεία να μας εκθέτουν τα προβλήματα σε ελλείψεις ιατρικού προσωπικού, την ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών, την ανάγκη παροχής κινήτρων στους νέους ιατρούς προς αναστολή του ιατρικού brain drain και τον κρίσιμο ρόλο των νοσοκομείακών μονάδων στην προαγωγή της πρόληψης, της δωρεάς οργάνων, την καταπολέμηση της πααχυσαρκείας κ.α. Αφουγκράστηκαν με προσοχή τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και μέσω της κατάρτισης τους μας προσέφεραν περαιτέρω λύσεις εμπλουτίζοντας αυτές. 

Θα δώσουμε “την μάχη των μαχών” για να περιφρουρηθεί το ύψιστο κοινωνικό αγαθό της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας για όλους, να σωθεί το γέννημα του ΠΑΣΟΚ που έγινε συλλογικό κεκτημένο του Ελληνικού Λαού, να κρατηθεί όρθιο το αποκούμπι των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα