Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΚορινθίαΚόρινθος: Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

Κόρινθος: Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΛΑΦΑΖΑΝΟΣ ΑΡΗΣ – Γεννημένος στην Κόρινθο. Ηλικία 42 ετών. Παντρεμένος με τη δικηγόρο Κορίνθου Ελένη Πλέσσα. Πτυχιούχος της Επαγγελματικής Σχολής Ναυπλίου στο Τμήμα Πληροφορικής και Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων. Εργάζεται πάνω από 20 έτη στον ΟΤΕ COSMOTE. Εκλεγμένος Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της COSMOTE στην Αργολίδα-Κορινθία. Υπήρξε ποδοσφαιριστής πάνω από 25 χρόνια σε διάφορες ομάδες της Κορινθίας, Αργολίδας και Αττικής.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Πνευματικού.

2. ΠΑΠΑΒΕΝΕΤΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ – Έγκριτος δικηγόρος Κορίνθου επί 13 έτη. Έχει εκλεγεί για 2η συνεχόμενη θητεία (2018-20 και 2021-23) Πρόεδρος του σωματείου Λ.Ε.Α.Δ. Κορίνθου (Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Κορίνθου) που είναι αρμόδιο για το εφάπαξ, τα προνοιακά επιδόματα καθώς και την ιδιωτική ασφάλιση των δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου. Είναι έγγαμος με την Γαβριέλα Μπούκη και είναι κάτοικος Κορίνθου. Ομιλεί την Αγγλική γλώσσα. Άμισθος νομικός σύμβουλος σωματείων μονογονεϊκών οικογενειών και πολιτιστικών συλλόγων.

Πρώτη φορά θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

3. ΔΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου. 49 ετών. Επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων, ήχου, κεραίας και στην εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στην περιοχή της Κορίνθου από το 1997.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Αρχαίας Κορίνθου.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα