Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑργολίδαΝαύπλιο: "Στρίμωξε" τον Αμυρά ο Κωστούρος για τη διάβρωση των ακτών

Ναύπλιο: “Στρίμωξε” τον Αμυρά ο Κωστούρος για τη διάβρωση των ακτών

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχτηκε στο Ναύπλιο τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος επισκέφθηκε το Δήμο Ναυπλιέων για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών σε Ίρια, Πλάκα Δρεπάνου και Τολό, το οποίο και απειλεί το παραλιακό μέτωπο του Δήμου μετά από πρόσκληση του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού.

Διενεργήθηκε αυτοψία στις περιοχές στις οποίες η διάβρωση παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση.

Ο κ. Κωστούρος, παρουσία και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Ιρίων Ανδριανού Καλλιάνου, ενημέρωσε τον κ. Αμυρά πλήρως για το χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει το Δήμο, την πορεία της μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης η οποία βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης αλλά και για τις ενέργειες – παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έθεσε επιτακτικά την ανάγκη άμεσης λύσης με τη διεκδίκηση χρηματοδότησης ώστε να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την προστασία των ακτών και του φυσικού πλούτου της περιοχής.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν την επικοινωνία τους με σκοπό τη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας για την εξεύρεση της βέλτιστης λύση.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα