Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΠεριφέρειαΟ Γιώργου Διδασκάλου παρουσίασε τις δράσεις και τα έργα για την Περιφ....

Ο Γιώργου Διδασκάλου παρουσίασε τις δράσεις και τα έργα για την Περιφ. Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του Αναπτυξιακού Σχεδίου για την “Πελοπόννησο του 2030” παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αισθητή έγινε η παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού Γιώργου Διδασκάλου ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις και τα έργα για τη συγκεκριμένη Περιφέρεια.

Με πάνω από 80 έργα πολιτισμού να υλοποιούνται σήμερα στο σύνολο της εν λόγω Περιφέρειας το ΥΠΠΟΑ αποτελεί βασικό πυλώνα στην αναπτυξιακή πορεία της Πελοποννήσου. Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού, εκπροσωπώντας την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη, παρουσίασε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στα μέλη της Κυβέρνησης τον 3ετη απολογισμό των παρεμβάσεων και των ενεργειών του Υπουργείου στον τομέα της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Ενδεικτικά θα μπορούσε να αναφερθεί ότι στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ, το ΥΠΠΟΑ από τον Ιούνιο του 2014 έως και τον Ιούνιο 2019 ενέταξε 2 μόνο έργα προς χρηματοδότηση, ενώ από τον Ιούλιο του 2019 έως και σήμερα (Διακυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας) εντάχθηκαν 42 νέα έργα, γεγονός που καταδεικνύει την επιτυχημένη πορεία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου αλλά δικαιώνει και την επιλογή του Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα