ΑργολίδαΠουλάς: Να καταβληθεί το επίδομα των 600 ευρώ στα στελέχη της Εξωτερικής...

Πουλάς: Να καταβληθεί το επίδομα των 600 ευρώ στα στελέχη της Εξωτερικής Φρουράς φυλακών

Την καταβολή του επιδόματος των 600 ευρώ στα στελέχη της Εξωτερικής Φρουράς σωφρονιστικών καταστημάτων ζητά ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς σε αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Π. Θεοδωρικάκο

Θέμα: «Καταβολή του επιδόματος των 600 ευρώ στα στελέχη της Εξωτερικής Φρουράς σωφρονιστικών καταστημάτων»

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου με το οποίο ζητούν την καταβολή του επιδόματος των 600 ευρώ και στα 1600 στελέχη της Υπηρεσίας τους.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων στο έγγραφό τους αναφέρουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην άσκηση των καθηκόντων τους όπως την εκτέλεση εκατοντάδων μεταγωγών και φρουρήσεων κρατουμένων με covid-19 με αποτέλεσμα δεκάδες υπάλληλοι να ασθενήσουν και ορισμένοι εξ’ αυτών να χάσουν τη ζωή τους καθώς και το γεγονός ότι το μεταναστευτικό έχει αυξήσει κατά 20% τον αριθμό των κρατουμένων.

Επιπλέον, επισημαίνουν την έντονη υποστελέχωση της υπηρεσίας τους που έχει ως αποτέλεσμα την υπερωριακή τους εργασία και την αύξηση των οφειλόμενων ρεπό, γεγονός που έχει οδηγήσει πολλούς υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν όσα δικαιούνται.

Κατόπιν των ανωτέρω ζητούν την καταβολή του επιδόματος των 600 ευρώ σε όλα τα στελέχη της Εξωτερικής Φρουράς σωφρονιστικών καταστημάτων.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα