ΑθλητισμόςΠροσφορά αγάπης από την Ε.Π.Σ.Αργολίδας και το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Προσφορά αγάπης από την Ε.Π.Σ.Αργολίδας και το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Με πυξίδα μας την αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο, σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2023 η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, ο Πρόεδρος Βασίλης Σιδέρης μαζί με το Δ.Σ. και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού και ο Πρόεδρος Νίκος Δελής παρέδωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους – Μυκηνών για να διανεμηθούν εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων στα οικονομικά ασθενέστερα νοικοκυριά, στις άπορες οικογένειες, στα μοναχικά και τα ηλικιωμένα άτομα που αυτό εξυπηρετεί.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών ευχαριστούν τα αθλητικά  σωματεία που συμμετείχαν σε αυτή την αξιοθαύμαστη κοινωνική δράση προσφοράς αγάπης από την αθλητική οικογένεια προς το συνάνθρωπο.

Η αλληλεγγύη, η αγάπη και η φιλανθρωπία είναι έννοιες ταυτισμένες με τον αθλητισμό και γίνονται πράξη κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη για κοινωνική δράση. Σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2023 η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, ο Πρόεδρος Βασίλης Σιδέρης μαζί με το Δ.Σ. συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στον Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας που προορίζονται για τις καθημερινές ανάγκες σίτισης των εξυπηρετούμενων συμπολιτών μας.

Καλά Χριστούγεννα! Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, ομόνοια και ευημερία αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα