ΑργολίδαΣυνάντηση Κωστούρου με το νέο προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Συνάντηση Κωστούρου με το νέο προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, μεταξύ του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο με το νέο Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και συγκεκριμένα με τους εκπροσώπους, Ανδρέα Μπράγκα (Πρόεδρος) και Ηλία Ντούμα (Γεν. Γραμματέας). 

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα που αφορούσαν το έμψυχο δυναμικό, την επιχειρησιακή ετοιμότητα, την ασφάλεια των πολιτών αλλά και την καλύτερη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στη διάρκεια της συνάντησης συνεχάρη το Προεδρείο για τα νέα του καθήκοντα ενώ παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους αστυνομικούς υπαλλήλους για το υψίστης σημασίας λειτούργημα που επιτελούν, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του έργου τους προς όφελος των πολιτών του Δήμου.

Στο τέλος της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα οι δύο πλευρές κατέληξαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους με κοινό στόχο τη διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών και ανανέωσαν την επικοινωνία τους για το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα