Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
Αργολίδα14 οικογένειες εργαζομένων στο "βοήθεια στο σπίτι" του Δήμου Άργους Μυκηνών δεν...

14 οικογένειες εργαζομένων στο “βοήθεια στο σπίτι” του Δήμου Άργους Μυκηνών δεν θα κάνουν Χριστούγεννα

Αν και τα χρήματα για την πληρωμή των εργαζόμενων στο «βοήθεια στο σπίτι» έχουν εκταμιευτεί στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους -Μυκηνών μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και τα δεδουλευμένα του μήνα Νοέμβριου θα έπρεπε να είχαν καταβληθεί, έως τις 13/12/2022, οι εργαζόμενοι δεν έχουν δει ούτε ένα ευρώ στους λογαριασμούς τους.

Αμφίβολο, είναι αν θα υπάρξει καταβολή και του επόμενου μήνα του Δεκεμβρίου του 2022 ως είθισται, αφού άγνωστο παραμένει τι έγιναν τα χρήματα της εκταμίευσης για τους παραπάνω δύο μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Η κατάσταση αυτή έχει φέρει σε απελπισία τους εργαζόμενους που φοβούνται ότι θα αναγκαστούν να γίνουν βάρος σε συγγενείς και φίλους προκειμένου να καθίσουν σε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Η Δημοτική αρχή και η δημοτική επιχείρηση «ΚΕΔΑΜ» οφείλουν μια απάντηση-δέσμευση για το πότε θα γίνουν πληρωμές δεδουλευμένων στους εργαζόμενους, οι οποίοι όλο τον χρόνο έτρεχαν για να μην λείψει τίποτα στους «αδύναμους» συμπολίτες τους και τώρα βρίσκονται οι ίδιοι σε χειρότερη μοίρα αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης “Συμφωνία Δημιουργίας”.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα