Άρθρα Ερμιονίδα 7+1 Σχόλια

Ερμιονίδα 7+1 Σχόλια

0

► Λοιπόν, οι μεγάλες αποφάσεις λαμβάνονται στο κρεβάτι του κορονοϊου.΄Ως εκ τούτου η εφημερίδα μας θα κάνει την υπέρβαση και δεν θα συνεργαστεί προεκλογικά με κανέναν επίδοξο μνηστήρα του δημαρχιακού θώκου, αντιθέτως θα αμολήσει τον Παυλάρα…

► Διευθυντής στη μεγάλη “Αυριανή” διετέλεσε για ένα φεγγάρι ο Παύλος Δαγρές. Άγριο και μπαρουτοκαπνισμένο άλογο. Δεν μασάει μία… Δεν καταλαβαίνει ούτε από Ντογιάκους, ούτε από μπράβους, ούτε από ΕΥΠ ούτε από “Παπαρίπ…”

► Και για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν υπονοούμε ότι κάτι δεν πάει καλά στο Δήμο Ερμιονίδας. Απλά θα τιμήσουμε το λειτούργημα της δημοσιογραφίας και θα βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι ώστε να αποκαλύψουμε τα μεγάλα λαμόγια που λυμαίνονται χρόνια τώρα την περιοχή.

► Και για να ανακουφιστούν μερικοί, ο στόχος μας δεν θα είναι οι δήμαρχοι ούτε οι λοιποί αιρετοί. Αυτοί είναι αθώοι συγκριτικά με κάποιους άλλους που ακόμη και τα καφενεία τη φάτσα τους δεν την γνωρίζουν καλά – καλά. Προβλέπω εκτενή αφιερώματα από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού αν τελικά τα καταφέρουμε (γιατί στον Skai θα κλαίνε) εκτός φυσικά και αν μας προλάβουν και μας ταΐσουν στα ψάρια του “Μπούρμπουλου”.

► Εντάξει, ε και; Παιδιά – σκυλιά – γατιά δεν έχουμε, Οπότε; Εδώ πλέον σε σφάζουν για είκοσι ευρώ στο δρόμο και σε πηδάνε τζάμπα… Σιγά τώρα, μπρος τη δόξα και την εξυγίανση τι ‘ναι ο θάνατος; Γλιστράς στο πεζοδρόμιο και ανοίγει η κεφάλα σου στα τέσσερα αν είναι να σου λάχει…

► Θα τα κάναμε τα παραπάνω και μάλιστα με το παραπάνω… Αν άξιζε το τομάρι κάποιων… Όμως δεν.. Οπότε συνεχίστε ρε λαμόγια του κερατά άφοβα τη δουλειά σας. Πλάκα σας κάνουμε… Εμείς καμιά συνέντευξη, καμιά έρευνα, καμιά μαλακία εδώ στη γνωστή στήλη της παπαρολογίας και πάλι καλά να λέτε, γιατί και πολύ σας είναι… (Μεγαλώσαμε πια).

► Εξάλλου όσες φορές επιχειρήσαμε στη ζωή μας να αποκαταστήσουμε την Τάξη, τελικά μας αντικατέστησε άδοξα και ύπουλα η Αταξία…

+1

Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε να διαπράττετε αλλά και να γράφετε πολιτικές μαλακίες. (Μην περάσουμε και στην ανεργία δηλαδή…)

ΚΠ

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version