Home Αργολίδα Υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ ο Παναγιώτης Ψυχογυιός

Υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ ο Παναγιώτης Ψυχογυιός

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

μετά την λήξη της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και την έγκριση των ψηφοδελτίων του ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κινήματος Αλλαγής, έχω την μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω πως θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και την αρμόδια Επιτροπή, που με εμπιστεύτηκαν να δώσω την μάχη στην πρώτη γραμμή για την μεγάλη επιστροφή της Δημοκρατικής Παράταξης, που όλοι ονειρευόμαστε.

Μπαίνω σε αυτή την μάχη γιατί θεωρώ ότι οι εκλογές που έρχονται αποτελούν ορόσημο για την γενιά μας, για την χώρα, για την Αργολίδα.

Η νέα γενιά δεν έχει την πολυτέλεια πολλές φορές της ενασχόλησης με τα κοινά, πνιγμένη στα προβλήματα της καθημερινότητας. Και όταν το κάνει απογοητεύεται από πρακτικές και συμπεριφορές ή έρχεται αντιμέτωπη με τον ηλικιακό ρατσισμό. Γι’ αυτό και μεγάλο μέρος άλλωστε των νέων ανθρώπων αποστρέφονται την πολιτική και τα κόμματα. Διότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα κόμματα είναι πρόβλημα στη ζωή τους, δεν είναι λύση.

Πάντα πίστευα ότι μέσα από την ενεργό συμμετοχή μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον μας. Συμμετοχή που θα χαρακτηρίζεται από αγώνα, συνέπεια, θέσεις και προτάσεις, ήθος και αρχές. Μέσα από ένα κόμμα θεσμικό, προοδευτικό, δημοκρατικό. Από ανθρώπους που θα ζουν για την πολιτική , και όχι θα ζουν από την πολιτική. Αυτό είναι και το πραγματικό νόημα της ανανέωσης. Ένα νέο πολιτικό ήθος, ώστε οι πολίτες να εμπιστευτούν ξανά το πολιτικό μας σύστημα.

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει ραγδαία. Μαζί αλλάζουμε και εμείς. Η κατεύθυνση προς την οποία αλλάζουν οι ζωές μας, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ασκείται. Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα δώσουμε έναν αγώνα για την Αλλαγή αυτή, και την πορεία που θέλουμε εμείς να έχει. Έναν αγώνα για την Αλλαγή προς όφελος των πολλών και όχι των λίγων.

Μια μάχη στο πλευρό των μη προνομιούχων της νέας εποχής. Μια μάχη για τον δοκιμαζόμενο Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο, τον ελεύθερο επαγγελματία και την μικρομεσαία επιχείρηση που δεν τα βγάζει πέρα, για τον απεγνωσμένο άνεργο νέο, για τον νέο επιστήμονα που θέλει το πτυχίο του να έχει αντίκρισμα, για τον ταλαιπωρημένο συνταξιούχο, για τα ευάλωτα νοικοκυριά που το ρεύμα έγινε είδος πολυτελείας, για τα νέα ζευγάρια που δεν μπορούν να νοικιάσουν ένα σπίτι και να κάνουν οικογένεια, για την γυναίκα που γίνεται θύμα βίας στο ίδιο της το σπίτι, για τον χαμηλόμισθο ιδιωτικό και δημόσιο υπάλληλο που στα μέσα του μήνα βλέπει τον μισθό του να τελειώνει, για τους δοκιμαζόμενους υγειονομικούς και τους δασκάλους και καθηγητές μας που συνεχώς απαξιώνονται.

Ένας αγώνας για δημοκρατία, διαφάνεια, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.

Σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Το επόμενο διάστημα θα βρεθούμε για άλλη μια φορά σε κάθε γωνιά της Αργολίδας. Σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά, σε χώρους δουλειάς, σε κάθε απομακρυσμένο χωριό. Θα μιλήσουμε για όλα. Θα μεταφέρουμε τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ για μια δίκαιη διακυβέρνηση. Θα μιλήσουμε για το όραμα μας για την Αργολίδα.

Θα συνδιαμορφώσουμε και θα διεκδικήσουμε μαζί το μέλλον του τόπου μας.

Μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές και ελιτίστικες λογικές που πλήγωσαν τους πολίτες.

Μακριά από μεγάλες υποσχέσεις και κούφια λόγια που τόσα χρόνια κρατούν στάσιμη την Αργολίδα. Ενός προικισμένου τόπου που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα ανάπτυξης για την υπόλοιπη Ελλάδα , αλλά δυστυχώς αρκείται μέχρι σήμερα στο ρόλο του κομπάρσου.

Στον αγώνα αυτό θα είμαστε και πάλι μαζί!

Μαζί υπερήφανα και με καθαρό βλέμμα, όπως τόσα χρόνια σε όλους τους αγώνες που έχουμε δώσει.

Μαζί για την Αργολίδα, για την Ελλάδα, για την Ανανέωση, για την Αλλαγή, για το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ήρθε η ώρα να τα καταφέρουμε!

Καλό μας αγώνα !

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οικονομολόγος

Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Αργολίδας

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version