ΆρθραΤο 2018 ο Μητσοτάκης είχε προ - καταγγείλει στη Βουλή τον Μητσοτάκη...

Το 2018 ο Μητσοτάκης είχε προ – καταγγείλει στη Βουλή τον Μητσοτάκη του 2023 για την πολιτική των επιδομάτων…

Γράφει ο Παύλος Δαγρές

Ξεπέρασε χαρτορίχτρες και καφετζούδες ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης ο οποίος όταν ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης είχε καταγγείλει στη Βουλή την 11-12-2018 τον τότε Πρωθυπουργό Τσίπρα ότι υποθηκεύει το μέλλον της Χώρας εφαρμόζοντας πολιτική επιδομάτων αντί να δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Πολιτική όμοια την οποία όπως θα είδε πιθανόν ο Μητσοτάκης στα χαρτιά ή στο φλιτζάνι θα εφάρμοζε και ο ίδιος όταν θα γινόταν Πρωθυπουργός.

Όπως συμβαίνει και εφαρμόζει σήμερα.

Διαχρονική πολιτική επιδομάτων που εφαρμόζουν οι εκάστοτε ποικιλόμορφες κυβερνήσεις, προσφέροντας επιδόματα ελεημοσύνης στον κυρίαρχο … λαό που τους εκλέγει, επαληθεύοντας το λαϊκό ρηθέν: «φάτε τυφλοί πολιτικά Έλληνες από το βιό σας».

Στις 11-12-2018

Ο σημερινός Πρωθυπουργός ως αρχηγός της τότε αντιπολίτευσης είχε καταγγείλει στην Βουλή τον τότε Πρωθυπουργό Τσίπρα λέγοντας τα εξής:

«Υποθηκεύετε το μέλλον της χώρας προσφέροντας επιδόματα αντί να δημιουργείτε θέσεις εργασίας. Επιδιώκετε την χειραγώγηση της δικαιοσύνης. Σκάνδαλα αντί για διαφάνεια. Αυτή είναι η πολιτική που εφαρμόζετε»

Δεν είναι στις προθέσεις μας να υπερασπιστούμε την πολιτική της τότε Κυβέρνησης Τσίπρα πλην όμως θεωρούμε υποχρέωση να επισημάνουμε τούτο.

Συμφωνούμε απόλυτα με την τότε θέση του κ. Μητσοτάκη ότι η πολιτική επιδομάτων που εφήρμοσε η Κυβέρνηση Τσίπρα υποθήκευε το μέλλον της χώρας και δεν δημιουργούσε νέες θέσεις εργασίας.

Όμως η πολιτική επιδομάτων που εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο υποθηκεύει το μέλλον της χώρας όχι μόνο δεν δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας αλλά απεναντίας καταργεί υπάρχουσες θέσεις εργασίας αφήνοντας ανέργους και χρεοκοπημένους εργαζόμενους αλλά και μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, που δεν δύνανται να ανταποκριθούν στα ληστρικά τιμολόγια ρεύματος που τους επέβαλε η πολιτική Μητσοτάκη, για χάρη ημετέρων επιχειρηματιών.

Πιστεύουμε ότι ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης θα έχει καλύτερη τύχη από τον τότε Πρωθυπουργό Γούναρη.

Σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα έχει καλύτερη τύχη από αυτήν που είχε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος όταν ήταν Πρωθυπουργός την περίοδο 1990-1993 κατηγορήθηκε για σωρεία ποινικών αδικημάτων.

Υπενθυμίζουμε κάποια εξ αυτών την 17 Ιουνίου 1994 η τότε ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την παραπομπή Μητσοτάκη στο Ειδικό Δικαστήριο για τις υποκλοπές, για παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, παράβαση καθήκοντος, παράβαση του νόμου περί απορρήτου, παρασιώπηση εγκλήματος και ηθική αυτουργία στα αδικήματα του Ν. Γρυλλάκη.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 1994 η τότε Βουλή αποφάσισε την παραπομπή Μητσοτάκη για το Σκάνδαλο ΑΓΕΤ – Ηρακλής δηλαδή για το ξεπούλημα της κερδοφόρας τότε επιχείρησης λόγω ΜΙΖΑΣ!!!

Μετά την απόφαση αυτή της Βουλής ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι αποστασιοποιείται από τα δρώμενα της πολιτικής και έτσι οι φιλεύσπλαχνοι εκλεγμένοι σωτήρες του λαού ανακάλεσαν την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο.

Εγκληματική πολιτική ενέργεια το κλείσιμο των εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Μεγαλόπολης – Πτολεμαΐδας, με αποτέλεσμα να ξεπαγιάζουν και να αρρωσταίνουν οι Έλληνες σήμερα λόγω δυσβάσταχτου κόστους του ρεύματος.

Υπενθυμίζουμε ότι τα προαναφερόμενα αυτά εργοστάσια ίδρυσε η ΕΠΑΡΑΤΟΣ … χούντα.

Αξιωματικοί που πολέμησαν στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο τον Γερμανό και Ιταλό κατακτητή όταν ο Κων. Μητσοτάκης συνεργαζόταν στα Χανιά με τους κατακτητές.

Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ… χούντα προσέφερε πάμφθηνο ρεύμα στους Έλληνες φθηνότερο από όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης.

Σήμερα με την Μητσοτακική κυβέρνηση έχουμε τα πρωτεία στην ΕΕ με την μεγαλύτερη τιμή ρεύματος.

Ιδού οι τιμές στην Ευρώπη ανά Mwh την 2-1-2023.

Ελλάδα 258Ε, Πορτογαλία 110Ε, Νορβηγία 81Ε, Αυστρία 90Ε, Ελβετία 105Ε, Γερμανία 124Ε, Σερβία 125Ε

Ξυπνάτε Έλληνες.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΤΗΛ. 6943570958

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα