Αθλητισμός Καπζάλας, Στεργίου και Τσιώρος στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τους “Ιπτάμενους Αργολίδας”

Καπζάλας, Στεργίου και Τσιώρος στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τους “Ιπτάμενους Αργολίδας”

0

Ένα ακόμα επιτυχημένο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο από για τους Ιπτάμενους Αργολίδας. Συνεχίζοντας τις κολυμβητικές τους επιτυχίες οι Ιπτάμενοι Αργολίδας εκπροσώπησαν για ακόμη μια φορά ολόκληρη την Αργολίδα στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παγκορασίδων και Παμπαίδων ΑΒ το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

Οι Ιπτάμενοι κολυμβητές Αρχοντής Καπζάλας, Κωνσταντίνα Στεργίου και Γιάννης Τσιώρος συμμετείχαν στο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης για τις κατηγορίες 13 και 14 ετών, στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα το 3ήμερο 10, 11, 12 Φεβρουαρίου. Οι αθλητές στην πρώτη τους συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες συνοδεύτηκαν από την προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κατερίνα Δημακοπούλου.

Όλοι οι Ιπτάμενοι αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, βελτίωσαν τις επιδόσεις τους και πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ στα αγωνίσματα που συμμετείχαν. Δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και κέρδισαν εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες στην προετοιμασία για τους επόμενους μεγάλους κολυμβητικούς αγώνες.

Οι κολυμβήτριες και οι κολυμβητές των Ιπτάμενων Αργολίδας με τη συμμετοχή τους στο χειμερινό πρωτάθλημα ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου και συνεχίζουν την προετοιμασία τους έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι.

Πολλά συγχαρητήρια στους κολυμβητές και στις κολυμβήτριες των Ιπτάμενων Αργολίδας και στην προπονήτρια της ομάδας Κατερίνα Δημακοπούλου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στο χώρο της κολύμβησης αναφέρει η ανακοίνωση των Ιπτάμενων.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version