Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
Περιφέρεια"Ο κ.Κωνσταντινόπουλος έχει πραγματικά τρομοκρατηθεί για την πιθανή απώλεια των ωφελημάτων που...

“Ο κ.Κωνσταντινόπουλος έχει πραγματικά τρομοκρατηθεί για την πιθανή απώλεια των ωφελημάτων που απολαμβάνει από το βουλευτικό του θώκο”

Επειδή ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε σημερινό δελτίο τύπου που εξέδωσε προκείμενου να μας ενημερώσει για την ερώτηση που έχει καταθέσει στη Βουλή, έκανε ειδική αναφορά στην παράταξη και στον επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» κ.Πέτρο Τατούλη και μας ενημέρωσε ότι «θα μας απαντήσει αύριο», οφείλουμε να του επισημάνουμε τα εξής:

«Ουδεμία ανησυχία υπάρχει από τον επικεφαλής και πρ.Περιφερειάρχη κ.Πέτρο Τατούλη για την απάντηση που θα δώσει ο κ.Κωνσταντινόπουλος διότι ουδέποτε τον ρώτησε κάτι ή απευθύνθηκε στο πρόσωπο του.

Η χθεσινή δήλωση του επικεφαλής της παράταξης μας κ.Πέτρου Τατούλη απευθυνόταν στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ.Νίκο Ανδρουλάκη από τον οποίο αναμένουμε να αναλάβει πρωτοβουλία για να σταματήσει ο βουλευτής του την αήθη επίθεση εναντίον της Αυτοδιοικητικής Ανεξάρτητης παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου». Μία επίθεση η οποία βασίζεται σε ψεύδη και υπηρετεί τη συκοφαντία.

Είναι άλλωστε γνωστό σε όλους τους Αρκάδες και τους Πελοποννήσιους πολίτες ότι η επίθεση του κ.Κωνσταντινόπουλου οφείλεται στην προσπάθεια του να μην συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας το στέλεχος της «Νέας Πελοποννήσου» Περιφερειακός Σύμβουλος και πρ.Αντπιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος έχει πραγματικά τρομοκρατηθεί για την πιθανή απώλεια των ωφελημάτων που απολαμβάνει από το βουλευτικό του θώκο.

Ενημερώνουμε λοιπόν τον κ.Κωνσταντινόπουλο ότι οποιαδήποτε απάντηση και αν δώσει δεν θα ληφθεί υπ’όψιν, αφού η δήλωση του κ.Τατούλη δεν απευθυνόταν στο πρόσωπο του.

Κατά την άποψη μας ο κ.βουλευτής θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την επιστολή-καταγγελία που απεστάλη στον κ.Ανδρουλάκη από δεκατρία (13) στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ της Πελοποννήσου που αφορούσε το πρόσωπο του και τις πολιτικές διχασμού που σπέρνει ο ίδιος στην Πελοπόννησο με τις δημόσιες δηλώσεις και τις πράξεις του».

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα