Home Κορινθία Τρεις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης

Τρεις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης

0

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  1. ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΔΑΜΑΛΑ ΜΑΡΙΑ – Γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς γέννημα θρέμμα Κρητικούς (Ρέθυμνο) και κατοικεί στην Κόρινθο από τα μαθητικά της χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Δαμαλά και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ανθή (ανθυποπλοίαρχο του ΕΝ) και τον Γιάννη (μαθητή Γ΄ Λυκείου). Είναι ιδιωτική υπάλληλος. Έχει εργαστεί στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2017-19. Τέως Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης». Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων. Διοργανώτρια του Καρναβαλιού της Κορίνθου δύο χρόνια στο παρελθόν. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των νομικών προσώπων ΚΕΠΑΠ και ΔΕΥΑΚ την περίοδο 2014-19. Η Μαρία στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του κ. Πνευματικού.

Η Μαρία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

  1. ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1980. Πολιτικός Μηχανικός. Διατηρεί τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών στην Κόρινθο. Γονείς του οι Γεώργιος Φαρμάκης συνταξιούχος τραπεζικός και πρώην Αντιδήμαρχος και Κατερίνα Γκέκη Φαρμάκη Πολιτικός Μηχανικός και πρώην Βουλευτής Κορινθίας.

Ο Νίκος πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε δημοτικές εκλογές και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

  1. ΛΙΓΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – Παντρεμένη , Μητέρα 5 παιδιών. Κατοικεί μόνιμα στον Άγιο Βασίλειο. Επί πολλά χρόνια ασχολείται με τα κοινά. Σημαντική προσφορά στο συνάνθρωπο ως εθελόντρια. Βασική της πίστη είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η τήρηση των υποσχέσεων στους πολίτες. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια σε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για την κοινότητα.

Η Κατερίνα θα είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Βασιλείου.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version