ΑργολίδαΕρμιονίδα: Οι έντεκα πρώτοι υποψήφιοι του Γιάννη Γεωργόπουλου

Ερμιονίδα: Οι έντεκα πρώτοι υποψήφιοι του Γιάννη Γεωργόπουλου

Είναι χαρά, τιμή και ευθύνη η απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένδειξη αγάπης για τον Τόπο μας, για την Ερμιονίδα μας.

Σήμερα ανακοινώνουμε και επίσημα τους έντεκα πρώτους υποψήφιους της «Δυνατής Ερμιονίδας».

Με κάποιους απ’ αυτούς πορευτήκαμε μαζί από το 2014, με άλλους από το 2019, ενώ οι υπόλοιποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, να συνεχίσουμε μαζί για μια ακόμη πιο Δυνατή Ερμιονίδα.

Τους καλωσορίζω στην παράταξη της «Δυνατής Ερμιονίδας» και τους ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκαν να πορευθούν μαζί μου, με σκοπό να διεκδικήσουμε εκ νέου τον Δήμο Ερμιονίδας στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Είναι όλοι τους άνθρωποι από διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες, από διαφορετικές αφετηρίες, χωρίς διαχωρισμούς, άλλωστε αυτή είναι και η δύναμη της δυνατής παράταξής μας.

Άνθρωποι νέοι που αγαπούν αυτόν τον Τόπο και επιθυμούν την Πρόοδο και την Ανάπτυξη, αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία που με την εμπειρία τους δίνουν το δικό τους στίγμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μέχρι την κάλπη του Οκτωβρίου, μένουν περίπου 8 μήνες.

Με την ίδια θέληση και ακόμη μεγαλύτερη γνώση και Δύναμη, η ημέρα των αποτελεσμάτων θα γίνει η συνέχεια της Αναγέννησης του Δήμου μας.

Προχωράμε Δυναμικά και Απερίσπαστα με φρέσκιες ιδέες και καθημερινή επαφή με τους Δημότες μας, αφουγκραζόμενοι πάντα τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε με στρατηγική και όραμα τις λύσεις που οδηγούν  τον Δήμο Ερμιονίδας στον Εκσυγχρονισμό προσφέροντας αίσθημα ασφάλειας και ποιοτική καθημερινότητα.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα