Home Αθλητισμός CHOY LEE FUT  Άργος – Ναύπλιο: Έκοψαν την πίτα τους και μοιράστηκαν...

CHOY LEE FUT  Άργος – Ναύπλιο: Έκοψαν την πίτα τους και μοιράστηκαν δώρα και αναμνηστικά μετάλλια

0

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους  έκοψαν οι σχολές, CHOY LEE FUT  Άργους και Ναυπλίου το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Θάλεια» στο Pantazis Royal.
Η αίθουσα γέμισε από μαθητές, γονείς αλλά και φίλους της σχολής. Ο sifu Λαμπάδας Θεόδωρος,  και οι δασκάλες Κοκκινάκη Άννα και Λαμπάδα Μαρία αφού καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκαν σε όλους υγεία και ένα επιτυχημένο και δημιουργικό 2023.
Μικρή επίδειξη κουνγκ φου και ενόργανης γυμναστικής  σε χαλαρό και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε από  μικρούς και μεγάλους μαθητές, προς τιμή των καλεσμένων που και αυτοί με την σειρά τους ανταπέδωσαν με ζεστά χειροκροτήματα.

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος και βράβευσε τους αθλητές της μαύρης ζώνης.

Επιστολή με ευχές απέστειλε ο πρόεδρος τη Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φού, Δημήτρης Αδόργιαστος.

Επετειακό αναμνηστικό μετάλλιο απονεμήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες στην επίδειξη.
Ο Sifu Λαμπάδας Θ. στην ομιλία του αναφέρθηκε στις επιτυχίες της σχολής, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε τον Νοέμβριο στο Λουτράκι, αλλά και στο Παλαμήδειο πρωτάθλημα που διοργανώνεται με επιτυχία από τη σχολή. Απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους αθλητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους αλλά και σε άτομα που, στήριξαν της σχολές, από τους προέδρους των δύο συλλόγων, Σταθόπουλο Γεώργιο και Μπεκιάρη Αθανάσιο.

Πολλά και διάφορα τα δώρα κέρδισαν οι καλεσμένοι, που είχαν δωρίσει  επιχειρήσεις της περιοχής μας. Ένας  υπέρ τυχερός  κέρδισε 7 ημέρες στο προπονητικό camp της σχολής που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, αξίας 450 ευρώ.
Ειδικό μενού, και ειδικό πρόγραμμα διασκέδασης είχαν οι μικροί μαθητές που διασκέδασαν με την ψυχή τους. Κάποιες μαμάδες επανέλαβαν και διασκέδασαν τα παιδιά με δημιουργικό παιχνίδι και ζωγραφική προσώπου με θεματολογία από το κουνγκ φού.
Ήταν μία ζεστή και χαλαρή βραδιά για όλους, δασκάλους, μαθητές, γονείς,  μετά από δύο χρόνια κορονοϊού αλλά και ένα απαιτητικό 2023 από πλευράς αγωνιστικού προγράμματος που έρχεται.
Καλή Χρονιά, με υγεία και επιτυχίες αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version