Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑργολίδαΓ. Ανδριανός: Ένα χρόνιο αίτημα γίνεται πραγματικότητα και τερματίζεται η ταλαιπωρία των...

Γ. Ανδριανός: Ένα χρόνιο αίτημα γίνεται πραγματικότητα και τερματίζεται η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας με αναπηρία

Με πρωτοβουλία Ανδριανού ιδρύεται ΚΕΠΑ στο Άργος

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από τη συνεχή συνεργασία που είχα με τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και τον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ Παναγιώτη Δουφεξή, στη χθεσινή νέα συνάντηση που είχα με τον Παναγιώτη Δουφεξή υπέγραψε την απόφαση με την οποία ιδρύεται Γραμματεία Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) υπαγόμενης στο Αποκεντρωμένο Τμήμα Α΄ Κοινωνικής Ασφάλισης Άργους όπου θα διενεργούνται οι συνεδριάσεις των υγειονομικών επιτροπών του ΚΕΠΑ. Στον χώρο ξεκινούν οι απαραίτητες εργασίες και η προμήθεια του σχετικού εξοπλισμού ώστε τάχιστα να είναι έτοιμος.

Με την δημοσίευση της απόφασης σε ΦΕΚ που θα γίνει άμεσα, ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα των συμπολιτών μας με αναπηρία στην Αργολίδα και των οικογενειών τους υλοποιείται και τερματίζεται η ταλαιπωρία που μέχρι σήμερα υφίσταντο καθώς ήταν αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στην Κόρινθο ή στην Τρίπολη.

Θέλω και δημοσίως να ευχαριστήσω τον Υπουργό και τον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ για τη θετική τους ανταπόκριση για την επίλυση αυτής της υπαρκτής και πιεστικής ανάγκης.

Με πράξεις και όχι με λόγια, η Αργολίδα αποκτά όσα αξίζει και δικαιούται».

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα