ΑργολίδαΕρμιονίδα: Διατέθηκαν οι πρώτοι απινιδωτές στα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου

Ερμιονίδα: Διατέθηκαν οι πρώτοι απινιδωτές στα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου

Παραδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 21 Μαρτίου , από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο, οι τρεις πρώτοι απινιδωτές στα αθλητικά σωματεία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των γηπέδων.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε από ένας αυτόματος φορητός απινιδωτής, τελευταίας τεχνολογίας, στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας Διδύμων «ΠΟΣΕΙΔΩΝ», κ. Σωτήρη Κονδύλη, στον Εκπρόσωπο της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας, κ. Φραντζέσκο Δημαράκη και στον Πρόεδρο του Νέου Ομίλου Φιλάθλων  Ηλιοκάστρου, κ. Γεώργιο Μούγιο.

Το θέμα των απινιδωτών είναι κομβικής σημασίας για τη ζωή των ανθρώπων. Η ιατρική αυτή συσκευή είναι ικανή να σώζει ζωές.

Ως Δημοτική Αρχή επιδεικνύουμε γνήσιο ενδιαφέρον για τον εξοπλισμό όλων των δημοτικών γηπέδων με απινιδωτές, με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο της απώλειας ανθρώπινης ζωής.

Στηρίζουμε το άθλημα, την Ερμιονίδα, την Κοινωνία.

Συνεργαζόμαστε άψογα με όλους τους Συλλόγους και φορείς και υπηρετούμε τον Δήμο Ερμιονίδας με Αλληλεγγύη και Αξιοπιστία, έχοντας ως πρώτο μέλημά μας την προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας όλων των αθλητών και των πολιτών μας.

Έχουμε τη θέληση, αλλά και τη δύναμη να προσφέρουμε την υποστήριξή μας στο κοινωνικό σύνολο του τόπου μας αναφέρει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλος.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα