Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑργολίδαΕρμιονίδα: Νέα Γραμματέας του Δ.Σ. η Βασιλική Πραχαλιά

Ερμιονίδα: Νέα Γραμματέας του Δ.Σ. η Βασιλική Πραχαλιά

Στην εκλογή νέου Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε χτες, Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας στη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης μετά την ανεξαρτητοποίηση του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου και Γραμματέα, κ. Ιωάννη Δαγρέ, από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Λάμπρου, όπως ενημέρωσε την Πρόεδρο του σώματος, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ως επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης, μέχρι το τέλος της παρούσας δημοτικής περιόδου (31/12/2023) δεν επιθυμεί να ορίσει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από την Δημοτική του παράταξη, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Έτσι, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, πρότεινε για το αξίωμα του Γραμματέα τη δημοτική σύμβουλο, κα Βασιλική Πραχαλιά, η οποία προέρχεται από την παράταξη της πλειοψηφίας.

Στη μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε, η κα Βασιλική Πραχαλιά ψηφίστηκε από το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων. Από τους 18 παρόντες δημοτικούς συμβούλους, η υποψηφιότητα της συγκέντρωσε και τις 18 ψήφους.

Ψηφοσυλλέκτες της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, κκ Αριστείδης Μπίμπας και Χρήστος Δρούζας.

Συγχαίρουμε την κα Βασιλική Πραχαλιά και ευχόμαστε να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα