Αρκαδία Κινητοποίηση – διαμαρτυρία στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη

Κινητοποίηση – διαμαρτυρία στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη

0

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Αρκαδίας καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τη νεολαία μαζί με άλλα εργατικά σωματεία και φορείς του νομού στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη!

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία, την Τετάρτη 8/3, στις 6μμ, στην πλ. Πετρινού, στην Τρίπολη

Οι εικόνες που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες με κομμένη την ανάσα, προκαλούν θλίψη και οργή. Η μεθοδευμένη προσπάθεια να σβήσουν οι πραγματικές ευθύνες πίσω από το «ανθρώπινο λάθος» είναι εξοργιστική, προκαλεί τη λογική και το συναίσθημα. Οι προειδοποιήσεις των συνδικάτων στο σιδηρόδρομο έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου, ακόμη και 20 ημέρες πριν το έγκλημα τα εξώδικα και οι παραιτήσεις έδειχναν ότι βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια σε τραγωδία.

Όλα αυτά δεν γίνεται να περάσουν σε δεύτερο πλάνο. Όλα τα ερωτήματα, όσο αμείλικτα και να είναι, πρέπει να απαντηθούν στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών και των εργαζομένων στα τρένα που έχασαν τη ζωή τους. Δεν πρέπει να συγκαλυφθεί το έγκλημα! Τώρα είναι η ώρα να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι! Τώρα να δημιουργηθούν όλες οι προϋποθέσεις για να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια γεγονότα.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version