ΑργολίδαΟι "ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ" ευχαριστούν τον όμιλο Choy Lee Fut Kung fu

Οι “ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ” ευχαριστούν τον όμιλο Choy Lee Fut Kung fu

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» εκφράζει δημόσια τις πιο θερμές ευχαριστίες προς τον όμιλο Choy Lee Fut Kung fu, για την πολυετή στήριξη και την ανάδειξη του έργου μας σε κάθε διοργάνωση του Παλαμηδείου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, μέλη του Συλλόγου ενημερώνουν για την αναγκαιότητα της συμμετοχής, ως απλή κίνηση ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπό μας, στην Εθελοντική αιμοδοσία και στη Δωρεά Μυελού των Οστών.

Ως απόρροια αυτής της ενημέρωσης υπενθυμίζουμε, ότι κατά τη διάρκεια του 9ου Παλαμηδείου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών, το έτος 2015, μια συνοδός, μετά την ενημέρωσή μας, έδωσε δείγμα Μυελού. Δυο χρόνια αργότερα βρέθηκε συμβατή και συνέχισε την απαιτούμενη διαδικασία. Με την τήρηση του πρωτοκόλλου, στις 2 Νοεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια του 13ου Παλαμηδείου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών, σε μια συγκινητική τελετή έγινε η γνωριμία της με τον λήπτη.

H στήριξη στο 14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών ήταν εκτός των άλλων και υλική, μια και με απόφαση του Δ. Σ του Συλλόγου και φυσικά την δική μας αποδοχή, όλα τα έσοδα παραχωρήθηκαν για την κάλυψη αναγκών του Συλλόγου «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ».

Με το χρηματικό ποσό που μας διατέθηκε προβήκαμε στην τοποθέτηση αυτοκόλλητων δαπέδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου καθώς και διαφημιστικής πινακίδας στο Δημοτικό Στάδιο Άργους και στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αμέριστη στήριξή σας και την ένταξή μας στις μελλοντικές διοργανώσεις, που συμβάλλουν στην υλοποίηση του στόχου του Συλλόγου μας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα