Κορινθία Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

0

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  1. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Γεννήθηκε το 1985. Είναι παντρεμένη με δύο μικρά παιδιά. Είναι βοηθός βρεφονηπιοκόμου και απόφοιτη ΙΕΚ ΣΒΙΕ Προσχολικής αγωγής. Έχει εργαστεί σε παιδότοπους, κατασκηνώσεις, παιδικούς σταθμούς, ενώ για πλέον της διετίας απασχολήθηκε στη δομή αστέγων στην Κόρινθο με το πρόγραμμα της UNESCO. Για μικρό διάστημα εργάστηκε σε νηπιαγωγείο-δημοτικό σχολείο στη Δανία. Μιλάει τη δανέζικη γλώσσα με κρατική πιστοποίηση. Πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε δημοτικές εκλογές.

Η Νατάσα θα είναι υποψήφια στο Τ.Σ. Κορίνθου.

  1. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κορίνθου όπου εδώ και 20 χρόνια διατηρεί κατάστημα φωτογραφικών ειδών στο κέντρο της πόλης στην οδό Περιάνδρου. Είναι παντρεμένος με την Παναγούλα Τούσουλη και έχουν 3 παιδιά. Μεγάλη αγάπη και προσφορά στο χώρο των πολεμικών τεχνών με την κατάκτηση δύο συνεχόμενων χρόνων του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο kick boxing. Πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε δημοτικές εκλογές.

Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Κορίνθου.

  1. ΦΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ – Γεννήθηκε το 1952 στο Γαλατάκι όπου και κατοικεί με την οικογένειά του. Είναι αγρότης. Έχει διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος επί Προεδρίας Πολίτη πριν πολλά χρόνια. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος σε ανεξάρτητο συνδυασμό στο Τοπικό Γαλατακίου.

Ο Τάσος θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Γαλατακίου.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version