Home Κορινθία Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

0

Ανακοινώνουμε δύο ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  1. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Γεννήθηκε στην Κόρινθο στα Αγιαννιώτικα. Οι γονείς του είναι ο Παναγιώτης καταγόμενος από το Γεράκι Λακωνίας και η Αργυρώ καταγόμενη από τα Άδανα της Μικράς Ασίας. Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.

Το 1977 εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε.) από όπου αποφοίτησε το 1981 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού του Μηχανικού. Έχει υπηρετήσει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας σε όλες τις θέσεις που προβλέπονταν από τον εκάστοτε βαθμό του και έχει διατελέσει διοικητής Μονάδας εκστρατείας καθώς και επιτελής σε επιτελεία μεγάλων σχηματισμών.

Το 1997 αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), Σχολή Πολιτικών Μηχανικών.

Τιμήθηκε από το ΓΕΕΘΑ με εύφημη μνεία για την κοινωνική προσφορά του, επειδή τον Ιανουάριο του 2002 και κατά τη διάρκεια των σφοδρών χιονοπτώσεων στην Αττική, σαν επικεφαλής του τμήματος , το οποίο αποτελούμενο από άνδρες του Στρατού, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, εργαζόμενο επί πενθήμερο νυχθημερόν, προέβηκε στον απεγκλωβισμό εκατοντάδων ατόμων. Από όταν αποχώρησε από τις τάξεις του Στρατού, εξασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού στην Κόρινθο.

Μέλος της Μικρασιατικής Στέγης και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Λακεδαιμονίων Κορινθίας «ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ».

Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων και είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία για την δραστηριότητα του στα τοπικά ζητήματα.

Ο Βασίλης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

  1. ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Είναι παντρεμένος με την Άντα Ζώγγου και έχουν τρία παιδιά. Εργάζεται στην ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ.

Έχει διατελέσει επί μια τετραετία δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σολυγείας. Επίσης ήταν αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σολυγείας.

Ήταν πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Δημήτριος» Αγγελοκάστρου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου «Εν Κορινθία Αγγελοκαστριτών ο Άγιος Παντελεήμων». Πρόσφατα ανέλαβε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου δημοτικού σχολείου στην Αγία Άννα.

Αποφάσισε την κάθοδο του στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αγγελοκάστρου, αφού συζήτησε με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη για το όραμα του για το χωριό.

Θέλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να φύγει από την αφάνεια το Αγγελόκαστρο και να ξαναγίνει ο τόπος όπου Κορίνθιοι και ξένοι έβρισκαν ένα φιλόξενο τόπο για να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους.

Θα εργαστεί για να επιτύχει η προσπάθεια του Νίκου Σταυρέλη να δώσει στα χωριά, στα οποία λόγω αποστάσεως οι κάτοικοι δεν έχουν δυνατότητα συχνής ιατρικής περίθαλψης, την ασφάλεια του τακτικού ιατρικού ελέγχου με μέριμνα του Δήμου. Θέλει να δει το Κάστρο του Αγγελοκάστρου να γίνει επισκέψιμο και τόπος έλξης για τους επισκέπτες.

Να γίνουν το δημοτικό σχολείο με το θεατράκι του και το νηπιαγωγείο, χώρος πολιτισμού, με δυνατότητα δημιουργίας ξενώνα, για να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις που προτίθεται να δημιουργήσει σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού . Να έχει το χωριό άφθονο και ποιοτικό νερό. Να δημιουργηθεί με τεχνικές παρεμβάσεις αίσθημα ασφαλείας στους δρόμους του χωριού με μεγάλη κλίση.

Να υπάρξει άμεση και συνεχής επαφή του προέδρου του χωριού με το γραφείο ανάπτυξης πρωτογενούς παραγωγής του οποίου την ίδρυση έχει ανακοινώσει ο Νίκος Σταυρέλης και συγκεκριμένα με τον κτηνοτροφικό τομέα, ώστε να βοηθηθούν οι κτηνοτρόφοι του χωριού να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο Δημήτρης θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Αγγελοκάστρου

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version