ΆρθραΈρχεται πείνα…

Έρχεται πείνα…

Γράφει ο Παύλος Δαγρές

Θα μας ταΐσουν με εκλογές, έντομα και αέρα … υποσχέσεων. Τουλάχιστον για την ώρα δεν μας στερούν το οξυγόνο …

Ποιος ξέρει αύριο τι φόρο μπορεί να επιβάλουν και σε αυτό… Άλλωστε στις Βρυξέλλες αποφασίζονταν αυτά. Από Καϋλήδες, Γεωργούληδες, Σπυράκηδες, Κίρτσους και Κίτσους …

Λυκούργος που χρειάζεται.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό Ευρωβουλευτή Robert Roos των Ευρωπαίων Συντηρητικών η ΚΟΜΙΣΙΟΝ τάσσεται υπέρ της κατανάλωσης αποξηραμένων εντόμων.

Αλλά και της ώρας… όπως φαίνεται στην φωτογραφία 1 που δημοσιεύουμε.

Το σύνθημα παλαιότερα που χρησιμοποιούσε υποψήφιος βουλευτής της Βορείου Ελλάδας προεκλογικά, «ψηφίστε Κοκαρίδα να χορτάσετε γαρίδα» σήμερα θα είχε μετατραπεί στο «ψηφίστε Κοκαρίδα να χορτάσετε Ακρίδα»

Από το 2020 η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εγκρίνει ως συστατικά διατροφής στην αγορά τέσσερα διαφορετικά είδη εντόμων!!!

Το κίτρινο σκαθάρι (Tenebrio Mofitor) η αποδημητική ακρίδα (Locusta Migratoria) ο οικιακός γρύλος (Achetado Mesticus) και ο μικρότερος αλευροφόρος (Alphiobious diaperinous). Επίσης, δύο άλλα έντομα εξακολουθούν να αξιολογούνται από την EFSA.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!! Εάν κάποιος αρχίσει ξαφνικά να ΛΑΛΕΙ… σαν πετεινός να μην ανησυχεί, θα οφείλεται στο γεγονός, ότι θα έφαγε πολλά έντομα.

Πριν μας μετατρέψουν σε κότες βάλτε στις γλάστρες σας κηπευτικά και στις Αυλές σας μια ΓΙΔΑ …

Να σώσετε τα παιδάκια σας και τα εγγονάκια, πριν ου μη γένοιτο, επαναληφθεί το κακό όπως τη δεκαετία του 1940, και αντικρίσουμε φρικιαστικές εικόνες όπως αυτή στην φωτογραφία 2.

Με εκλογές (εάν γίνουν) και με αέρα… υποσχέσεων δεν αντιμετωπίζεται η ΠΕΙΝΑ.

Όπως δήλωνε ο αείμνηστος Κων/νος Καραμανλής «το κράτος είναι παράλυτο και αποτελεί τροχοπέδη και όχι μοχλό ανάπτυξης του τόπου. Για το κατάντημα της χώρας άμοιρος ευθυνών δεν είναι ούτε ο λαός με αυτούς που με την ψήφο του επιλέγει 28 Οκτωβρίου 1991. Ελέχθησαν στη λέσχη αξιωματικών στη Θεσσαλονίκη. Τότε που ο Καραμανλής ήταν Πρόεδρος Δημοκρατίας και ο πατήρ Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.

Τότε που κάποιοι κυβερνητικοί έτρωγαν με την ΚΟΥΤΑΛΑ!!! ΑΓΕΤ – ΗΡΑΚΛΗΣ κλπ. και φυσικά έτρωγαν μαύρο χαβιάρι και όχι έντομα που τρώνε σήμερα τα κορόιδα οι Ευρωπαίοι.

Ελπίδα μας ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στην Β΄ Πειραιά ο Αφρικανός Χαγκαμπιμάνα ο αυριανός Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο Νέος Αντετοκούμπο της πολιτικής. Τουλάχιστον αυτός ξέρει από πείνα και θα καταλάβει τον πεινασμένο Λαό. Και αν χρειαστεί δεν θα στερηθούμε ποτέ τα έντομα.
Θα έχουμε πρόσβαση στην Αφρική για να προμηθευτούμε φρέσκες και λαχταριστές ακρίδες, τις γαρίδες της ξηράς.

Ξυπνάτε Έλληνες ο ΜΕΤΑΞΑΣ φώναζε από το 1936, λέγοντας «βγάλτε τα λουλούδια από τις γλάστρες σας και βάλτε πατάτες. Έρχεται πείνα, όπως και ήρθε την δεκαετία του 1940.

Η πείνα με τον πόλεμο… είναι δίδυμα αδέλφια.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
ΤΗΛ. 6943570958

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα