Αργολίδα Παρουσίαση των δράσεων “Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ” και “Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ”

Παρουσίαση των δράσεων “Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ” και “Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ”

0

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας του νομού, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Απριλίου, η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων με τη συνεργασία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», για την παρουσίαση των νέων δράσεων του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».

Οι εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, κα Μάγδα Πετροπούλου, Γενική Διευθύντρια της ΔΕΠ και τα στελέχη του φορέα κ.κ. Ανδρέας Κοντογέωργας και Ηλίας Γεωργουλόπουλος παρουσίασαν αναλυτικά τα δύο νέα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» ενώ δεν παρέλειψαν να απαντήσουν σε απορίες/ερωτήσεις του κοινού.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος, ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα της ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και τα οφέλη που προκύπτουν από την αξιοποίηση των προγραμμάτων χρηματοδότησης τόσο στον εκσυγχρονισμό τους όσο και στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους. Διαδικτυακό χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version