ΕλλάδαΧαιρετισμός Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Χαιρετισμός Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Στην τελετή έναρξης του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, με κεντρικό θέμα «Paradigm Shifts», υπό την αιγίδα και με την παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, απηύθυνε χαιρετισμό η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Στον χαιρετισμό της η κυρία Βαρδινογιάννη τόνισε τη σπουδαιότητα των διεθνών συνεργασιών και της αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων κρίσεων: «Έχοντας αφιερώσει τη ζωή και το έργο μου στην UNESCO, ως Πρέσβης Καλής Θελήσεως, για περισσότερα από 25 χρόνια, πιστεύω βαθύτατα πως ο δρόμος για να προχωρήσουμε σε ένα καλύτερο αύριο και να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες κρίσεις περνά μέσα από τη συνεργασία και τη διεθνή αλληλεγγύη. Αποτελούμε όλοι μας μέρος μιας μεγάλης ανθρώπινης αλυσίδας και ο κάθε κρίκος της αλυσίδας αυτής είναι πολύτιμος».

Παράλληλα σημείωσε πως οφείλουμε στη νέα γενιά να δώσουμε ευκαιρίες και να θέσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο: «Οραματιζόμαστε έναν κόσμο ενωμένο που θα δώσει την ευκαιρία στη νέα γενιά να ανθίσει και να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα».

Τέλος, η κυρία Βαρδινογιάννη συνεχάρη τους διοργανωτές, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών κύριο Συμεών Τσομώκο, για την πρωτοβουλία κι επιτυχία του Φόρουμ που με συνέπεια και όραμα φέρνει την Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων: «Το φετινό Φόρουμ των Δελφών αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία να ενώσουμε όλοι τις φωνές μας και να σταλεί από εδώ, από τον μυθικό και συμβολικό τόπο των Δελφών, ένα δυνατό μήνυμα Συνεργασίας, Αλληλεγγύης, Δημοκρατίας και πάνω από όλα Ειρήνης».

Το Φόρουμ αφιερώνει ένα σημαντικό μέρος του περιεχομένου του στην υψηλή ανάλυση της παγκόσμιας γεωπολιτικής κατάστασης, της βιώσιμης οικονομίας, του ελληνικού επιχειρείν και του διαδικτυακού εμπορίου. Οι εργασίες του διαρκούν από την Τετάρτη 26 έως και το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 .

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα