Γ. Ανδριανός: Το νέο ΚΕΠΑ στο Άργος ήδη εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας με αναπηρία

12 κατ’ οίκον εξετάσεις σήμερα 18 Μαΐου, 22 εξετάσεις με φυσική παρουσία αύριο 19 Μαΐου.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας στο Άργος που δημιουργήθηκε ύστερα από τη συνεργασία μου με τον αρμόδιο Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και τον διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Δουφεξή ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Σήμερα, Πέμπτη 18 Μαΐου θα εξεταστούν 12 αιτήματα με κατ’ οίκον εξέταση στις ειδικότητες Παθολόγων, Οφθαλμιάτρων και Ορθοπεδικών, ενώ αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου θα εξεταστούν 22 αιτήματα με φυσική παρουσία.

Οι υγειονομικές επιτροπές θα συνεδριάζουν σε εντατικούς ρυθμούς με στόχο την αποκλιμάκωση του όγκου των αιτημάτων, ενώ από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου 2023 έχει προγραμματιστεί Υγειονομική Επιτροπή ΚΕΠΑ στο Άργος για την εξέταση των νευρολογικών αιτημάτων.

Μπαίνει έτσι οριστικό τέρμα στην ταλαιπωρία που υφίσταντο οι συμπολίτες μας με αναπηρία που αναγκάζονταν να μεταβαίνουν στην Τρίπολη ή στην Κόρινθο.

Οι πράξεις και τα έργα μιλούν πάντα δυνατότερα από τα λόγια!».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook

Αποκλειστικές Έρευνες Συνεντεύξεις και Άρθρα
Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη – Κορινθία Αθλητικά

Γερανιός-2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη