Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑργολίδαΕπισκέψεις του Ανδρέα Πουλά στην Αργολίδα

Επισκέψεις του Ανδρέα Πουλά στην Αργολίδα

Δημόσιες υπηρεσίες, δομές και φορείς της περιοχής του Ναυπλίου επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 2 Μαϊου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς.

Ειδικότερα ο κ. Πουλάς επισκέφτηκε τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), το ΙΕΚ ΔΥΠΑ, το Κέντρο Υγείας, την ΤΟΜΥ, το Λιμεναρχείο, το Τελωνείο, τη ΔΟΥ, τον ΕΦΚΑ, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αργολίδας και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Κατά την επίσκεψή του ο υποψήφιος βουλευτής της Αργολίδας συνομίλησε με τους διευθυντές και το προσωπικό των υπηρεσιών και ενημερώθηκε για τα προβλήματα, τις ελλείψεις και τις δυσλειτουργίες που αντιμετωπίζουν.

«Η διοίκηση νοσεί, η γραφειοκρατία καλά κρατεί, οι υποδομές είναι ανεπαρκείς, η ψηφιοποίηση του κράτους βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα και δυστυχώς όλα αυτά δυσκολεύουν την καθημερινότητα τόσο των πολιτών όσο και των εργαζομένων. Ο εκσυγχρονισμός της δημόσιας διοίκησης είναι αναγκαίος προκειμένου οι πολίτες να ζουν μία αξιοπρεπή καθημερινότητα χωρίς προβλήματα και αγκυλώσεις. Επίσης, στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στηρίζουμε τη στρατηγική της πλήρους απασχόλησης με ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, τη στήριξη των ανέργων με επιδότηση θέσεων εργασίας και τη συνεχή κατάρτισή τους στις νέες τεχνολογίες».

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα