Home Αργολίδα Η ομιλία του Παναγιώτη Ψυχογυιού στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Η ομιλία του Παναγιώτη Ψυχογυιού στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας Παναγιώτης Ψυχογυιός ευχαρίστησε τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής και φίλο του από τα φοιτητικά χρόνια, Ανδρέα Σπυρόπουλο, για την παρουσία του στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής στο Ναύπλιο, όπου και παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα. 

Ο κύριος Ψυχογυιός τόνισε την ανάγκη του μαζικού αγώνα από όλους τους συνυποψηφίους του και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου, αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια της κρίσης και σε όλους όσους έδωσαν την μάχη για να κρατηθεί όρθια η παράταξη στην Αργολίδα και αναφέρθηκε εκτενώς στο διακύβευμα των επικείμενων εκλογών. 

Το σύνθημα Ανανέωση και Αλλαγή κυριάρχησε στην τοποθέτηση του. Χαρακτηριστικά ανέφερε:  

«Το ΠΑΣΟΚ δίνει την μάχη για την Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα, και στην Αργολίδα. Μια Αλλαγή που την χρειάζεται ο τόπος, και ειδικά η νέα γενιά. Μια Αλλαγή νοοτροπίας και παραδείγματος. Με πολιτικό πρόταγμα τις θέσεις και τις αξίες μας, πάντοτε με γνώμονα την ιστορία μας, με το βλέμμα όμως στο μέλλον θα δώσουμε την μάχη της 21 Μαΐου για μια Ελλάδα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και των ίσων ευκαιριών για όλες και όλους. Θα τα καταφέρουμε.»

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version