ΑργολίδαΣε τραγική κατάσταση το Νοσοκομείο του Άργους λόγω υποστελέχωσης του ακτινολογικού τμήματος

Σε τραγική κατάσταση το Νοσοκομείο του Άργους λόγω υποστελέχωσης του ακτινολογικού τμήματος

«Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για τους ασθενείς που προσέρχονται στα εξωτερικά ιατρεία και στο ακτινολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Άργους με ευθύνη του Υπουργείου Υγείας, της 6ης ΥΠΕ και της Διοίκησης αναφέρει ο βουλευτής Αργολίδας και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Πουλάς και συνεχίζει:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εφημερεύει ένας ιατρός ακτινολόγος μόνος του καθώς οι άλλοι δύο που υπηρετούν μαζί του απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο μεν ένας βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ο δε άλλος με απόφαση της 6η ΥΠΕ και τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης του Νοσοκομείου έχει πάρει απόσπαση για το Νοσοκομείο Τρίπολης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλά προγραμματισμένα ραντεβού ασθενών να μην πραγματοποιούνται και η εφημέρευση του Νοσοκομείου να ειναι επισφαλής με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την υγεία των ασθενών. Επιτέλους το Υπουργείο Υγείας, η 6η ΥΠΕ και η Διοίκηση του Νοσοκομείου Άργους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και δώσουν τώρα λύση στο πρόβλημα διότι τις αποφάσεις τους τις πλήρώνουν στο τέλος οι πολίτες της Αργολίδας.»

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα