Home Αργολίδα Συγκέντρωση ευρείας νίκης στο Άργος για Ανδριανό

Συγκέντρωση ευρείας νίκης στο Άργος για Ανδριανό

Με δυναμική συμμετοχή των πολιτών στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στο Άργος έγινε η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννη Ανδριανού. Στην ομιλία του, ο κ. Ανδριανός τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Σας ευχαριστώ που είστε σήμερα εδώ. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, για την αγάπη σας, για την στήριξή σας.

Από το Άργος στέλνουμε το μήνυμα της νέας μεγάλης νίκης για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα. Από ολόκληρη την Αργολίδα -το Άργος, το Ναύπλιο, την Ερμιονίδα και την Επίδαυρο, στέλνουμε το μήνυμα της σταθερότητας, της συνέχειας, της προόδου. Στέλνουμε το μήνυμα του έργου και του αποτελέσματος για τον τόπο μας και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Μέρα με τη μέρα, το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο. Μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι η ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυτή τη στιγμή η μόνη ρεαλιστική επιλογή για τη χώρα και την κοινωνία.

Και αντιστρόφως, μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι το τελευταίο που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα είναι μια επιστροφή στην αστάθεια και την αβεβαιότητα.

Οι πολίτες βλέπουν και ακούν, κρίνουν και συγκρίνουν. Από τη μια μεριά βλέπουν μια Κυβέρνηση που, μέσα σε αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις – το μεταναστευτικό, την πανδημία, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις αυξήσεις των τιμών της ενέργειας και των προϊόντων – ό,τι είπε πριν αναλάβει το τιμόνι της χώρας, το έκανε πράξη.

Μέσα σ’ αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, εξαντλήσαμε κάθε δημοσιονομική δυνατότητα για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια και την κοινωνία ζωντανή, για να στηρίξουμε ουσιαστικά τα νοικοκυριά, τους παραγωγούς, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις.

Στην πρωτόγνωρη μεταπολεμικά κρίση της πανδημίας, προχωρήσαμε σε μια άνευ προηγουμένου ενίσχυση του ΕΣΥ με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, αλλά και στην πρόσληψη 25.000 εκπαιδευτικών εκ των οποίων 4.500 στην ειδική αγωγή μαζί με το βοηθητικό προσωπικό.

Κι εδώ, όπως κάνω με κάθε ευκαιρία, επιτρέψτε μου ξανά να συγχαρώ, να ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους άνδρες και τις γυναίκες στην υγεία, στην παιδεία, σε όλα τα κρίσιμα πόστα που μέσα στην πανδημία έδωσαν με αυταπάρνηση τον δικό τους αγώνα, όπως άλλωστε κάνουν ούτως ή άλλως και καθημερινά συχνά υπό δύσκολες συνθήκες για τη ζωή και την κανονικότητα.

Και το σημαντικό είναι ότι εμείς δεν αφήσαμε τις αλλεπάλληλες αυτές κρίσεις να λειτουργήσουν ως άλλοθι αδράνειας και αναποτελεσματικότητας.

Δεσμευθήκαμε για μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Και καταργήσαμε ή μειώσαμε 50 φόρους. Δεσμευθήκαμε για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και τον μειώσαμε 35%. Μειώσαμε τη φορολογία στα φυσικά πρόσωπα από το 22% στο 9% και στις επιχειρήσεις από το 29% στο 22%. Για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχοι είδαν αυξήσεις στις συντάξεις τους σχεδόν 8%.

Αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός από τα 650 που ήταν το 2019 στα 780. Αυξήθηκαν τα αναπηρικά επιδόματα και άρχισε πιλοτικά να λειτουργεί το πρόγραμμα του Προσωπικού Βοηθού που έχει ήδη προγραμματιστεί να επεκταθεί για να καλύψει όλους τους δικαιούχους σε ολόκληρη τη χώρα. Δημιουργήσαμε τον δημοσιονομικό χώρο για το μεγάλο πρόγραμμα της προσιτής στέγης για νέους ανθρώπους που θα επεκταθεί για να καλύψει ακόμη περισσότερες νέες οικογένειες.

Παρά τις έκτακτες και εκτεταμένες δαπάνες για την στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας μέσα στην κρίση, καταφέραμε να μειώσουμε το χρέος προς το ΑΕΠ κατά 40 ολόκληρες μονάδες. Η ανάπτυξη στην Ελλάδα τρέχει σήμερα με ρυθμό τριπλάσιο από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο. Οι εξαγωγές σημειώνουν ρεκόρ, παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η αξιολόγηση της εθνικής οικονομίας αναβαθμίστηκε 12 φορές από τις εκλογές του 2019 και σήμερα βρισκόμαστε ένα βήμα από την επενδυτική βαθμίδα. Αυτό που περιμένουν μάλιστα οι οίκοι αξιολόγησης για να κάνουν αυτό το βήμα είναι το ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, αν θα συνεχιστεί η πορεία της ανάπτυξης και της εξυγίανσης.

Και επενδυτική βαθμίδα σημαίνει σημαντικά μικρότερο κόστος δανεισμού για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, σημαίνει σημαντικά περισσότερες νέες ξένες επενδύσεις και άρα νέες θέσεις δουλειάς, σημαίνει ακόμη δυναμικότερη ανάπτυξη.

Στα εθνικά ζητήματα και την άμυνα, αρκεί κανείς να φανταστεί πώς θα είχαν τα πράγματα αν την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία του Ερντογάν έπρεπε να την αντιμετωπίσει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα αντί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Αποκρούσαμε αποτελεσματικά κάθε σχεδιασμό όξυνσης. Ενισχύσαμε την αποτρεπτική ισχύ των ενόπλων μας δυνάμεων με 68 νέα εξοπλιστικά προγράμματα, με 24 Rafale, 84 F-16 Viper, με τρεις νέες φρεγάτες, με την ενίσχυση των μισθών και των επιδομάτων των ενστόλων μας, με την ενδυνάμωση των αμυντικών συμφωνιών με Γαλλία και ΗΠΑ, αλλά και της συνεργασίας Ελλάδας και Κύπρου με Ισραήλ, Αίγυπτο και Ιταλία.

Στο κράτος, δεσμευθήκαμε να υλοποιήσουμε το τεράστιο σε μέγεθος και σημασία εγχείρημα της ψηφιοποίησης. Τέσσερα χρόνια μετά, οι ουρές και η ταλαιπωρία στις συναλλαγές με το δημόσιο έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

Μειώθηκαν αποφασιστικά οι καθυστερήσεις στην απονομή των συντάξεων με στόχο σύντομα να εξαλειφθούν οριστικά. Με τα νέα εργαλεία του ψηφιακού κράτους μπορούμε να υλοποιούμε καινοτόμες δράσεις όπως το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά που θα επεκταθεί για να καλύψει όλες τις σοβαρές ασθένειες που μπορούν να προβλεφθούν.

Ακόμη και όταν βαθιά ριζωμένες παθογένειες βγήκαν στην επιφάνεια με τρόπο τραγικό, ο Πρωθυπουργός προσωπικά δεν έκλεισε τα μάτια, δεν αναζήτησε άλλοθι, αναγνώρισε το πρόβλημα και τις ευθύνες, αλλά και έβαλε σε εφαρμογή συγκεκριμένες δράσεις για την αποτελεσματική και οριστική τους αντιμετώπιση.

Απέναντι λοιπόν σ’ αυτά τα αποτελέσματα, απέναντι στην αξιοπιστία πολιτικού λόγου και έργου, απέναντι στο μόνο συγκροτημένο, ρεαλιστικό, φιλόδοξο, κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα που κατατέθηκε στην κρίση των πολιτών σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο, τι βλέπουμε και τι ακούμε;

Ακούμε το σχέδιο Δήμητρα για νέο κλείσιμο των τραπεζών του επίδοξου συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ κύριου Βαρουφάκη, τα τοπικά νομίσματα του κύριου Τσακαλώτου, προτάσεις για κρατικοποιήσεις τραπεζών, υποσχέσεις για εισαγωγή των νέων ανθρώπων στα πανεπιστήμια με λευκή κόλλα, διαξιφισμούς για το ποιος είναι ο αυθεντικότερος εκφραστής και συνεχιστής του πνεύματος του Ανδρέα Παπανδρέου, κούφιες υποσχέσεις που λέγονται απλώς για να λεχθούν, χωρίς εκτίμηση κόστους και εφαρμοσιμότητας, με τη βεβαιότητα ότι αυτοί που τις διατυπώνουν δεν πρόκειται να κληθούν από τους πολίτες να τις υλοποιήσουν.

Αλλά και εδώ στην Αργολίδα, η σύγκριση των έργων και των ημερών αυτής της Κυβέρνησης με την προηγούμενη είναι συντριπτική.

Πρώτα-πρώτα σε ό,τι αφορά την στάση της Κυβέρνησης στους παραγωγούς της Αργολίδας. Μαζί διεκδικήσαμε και πετύχαμε τα 300 ευρώ το στρέμμα για τον παγετό στα πορτοκάλια, όταν με δική μου παρέμβαση ήρθαν επιτόπου ο Υπουργός και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ και καταφέραμε μέσα σε τέσσερις μήνες να δοθούν οι αποζημιώσεις. Και θυμούνται οι παραγωγοί τη δέσμευσή μου, τον αγώνα μας καθώς χρειάστηκε να ψηφίσουμε τροπολογία για τις αποζημιώσες αυτές, και βεβαίως το θετικό αποτέλεσμα της καταβολής των σχεδόν 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Τώρα με ρωτούν κάποιοι παραγωγοί για τις ενστάσεις που έχουν γίνει στον ΕΛΓΑ Τρίπολης που είναι περίπου 2.000 χειρόγραφες, με αποτέλεσμα σχετικές καθυστερήσεις, όμως η διαδικασία αυτή έγινε ώστε να δοθεί η δυνατότητα στη διοίκηση του ΕΛΓΑ να προχωρήσει με μεσοσταθμική ζημιά 65% επί 22 λεπτά που είναι το ασφαλιζόμενο προϊόν για τα πορτοκάλια, βγαίνει το 300 ευρώ ανά στρέμμα.

Και θέλω να επισημάνω επίσης ότι ο ΕΛΓΑ κακώς παρακράτησε αποζημιώσεις σύμφωνα με τον κ. Λυκουρέντζο σε κάποιους παραγωγούς πυρηνοκάρπων συνδέοντάς τες με τα πορτοκάλια και η διαβεβαίωση που έχω από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ είναι ότι οι δικαιούχοι θα πάρουν και αυτά τα χρήματα.

Θυμίζω ακόμη τις ενισχύσεις για τον κορονοϊό, τα 50 ευρώ ανά στρέμμα στους κατά κύριο επάγγελμα ελαιοπαραγωγούς, τα 70 ευρώ ανά στρέμμα για τις κλημεντίνες.

Για πρώτη φορά υπήρξε τόσο άμεση και θετική η ανταπόκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και από τον ΕΛΓΑ και προσωπικά από τον Πρόεδρο του Ανδρέα Λυκουρέντζο – που επισκέφθηκε μάλιστα ο ίδιος δύο φορές την Αργολίδα για να επισπεύσει ακόμη περισσότερο τις διαδικασίες αποζημίωσης.

Θυμίζω επίσης την στήριξη σε αγρότες και κτηνοτρόφους για την αντιμετώπιση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και το νομοθετικό ευνοϊκό πλαίσιο εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στα αντλιοστάσια για να μειωθεί το κόστος, κάτι που πρέπει να γίνει και στο κεντρικό αντλιοστάσιο του Αναβάλου και στα υπόλοιπα αντλιοστάσιά του.

Βεβαίως προβλήματα υπάρχουν. Στο κόστος των εφοδίων, των λιπασμάτων, των φυτοφαρμάκων και των ζωοτροφών που αυξήθηκε λόγω της ενεργειακής κρίσης η Κυβέρνηση εξαντλεί κάθε δυνατότητα για την στήριξη των παραγωγών. Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει οι μειώσεις στις τιμές, με τις μεγαλύτερες μειώσεις να παρατηρούνται στα λιπάσματα.

Στον Ανάβαλο, το μεγάλο έργο πνοής για ολόκληρη την Αργολίδα, μετά από τις καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων που προκύπτουν στην πορεία υλοποίησης οι διαδικασίες και οι υλοποιήσεις με δυσκολίες μεν αλλά προχωρούν.

Σε ό,τι αφορά την επέκταση για Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Μιδέα, προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έγινε η προκήρυξη, άνοιξαν οι προσφορές η ανάδοχη εταιρία ξαφνικά δεν ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο, επικαλούμενη τη μεγάλη έκπτωση αλλά και την αύξηση της τιμής των υλικών και του κόστους κατασκευής.

Για τον λόγο αυτό είμαι σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα κύριο Παπαγιαννίδη και ήδη ετοιμάζεται νέα προκήρυξη με προσαρμογή του προϋπολογισμού στα νέα δεδομένα που θα βγει στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Η βούληση είναι δεδομένη και αυτό το έργο σύντομα θα μπει σε πορεία υλοποίησης.

Στον κρίσιμο τομέα της υγείας, καλύψαμε κενά και ελλείψεις με προσλήψεις νέων μόνιμων γιατρών, μεταξύ των οποίων και παιδιάτρων στις Νοσηλευτικές Μονάδες Άργους και Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείο Αργολίδας και στα Κέντρα Υγείας της Αργολίδας.

Η πρόσληψη τρίτου παιδιάτρου δεν ολοκληρώθηκε γιατί η παιδίατρος που ήταν προς διορισμό τελευταία στιγμή δεν ήρθε να ορκιστεί. Όμως επειδή νομοθετήσαμε τη δυνατότητα απασχόλησης και εφημεριών ιδιωτών γιατρών με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, το ΔΣ του Νοσοκομείου έχει πάρει τη σχετική απόφαση για να καλύψει τα όποια κενά.

Ως προς το πρόβλημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τους ακτινολόγους στο νοσοκομείο Άργους επικοινώνησα με την αρμόδια Υπουργό κα Γκάγκα και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη και δρομολογήθηκε λύση.

Θέλω ακόμη να επισημάνω την ίδρυση Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, του ΚΕΠΑ εδώ στο Άργος, που πετύχαμε ύστερα από τη συνεχή σχετική συνεργασία που είχα με τον Κωστή Χατζηδάκη και τον διοικητή του ΕΦΚΑ Παναγιώτη Δουφεξή. Μια σημαντική παρέμβαση που απαντά σε ένα πάγιο αίτημα και δίνει οριστική λύση στην ταλαιπωρία των συμπολιτών μας με αναπηρία και των οικογενειών τους που ήταν υποχρεωμένοι να πηγαίνουν για την πιστοποίησή τους στην Τρίπολη ή την Κόρινθο.

Στον πολιτισμό, ενδεικτικά μόνο αναφέρω το έργο συντήρησης και ανάδειξης του κάστρου της Λάρισας, τη δημιουργία του Βυζαντινού Μουσείου, και βεβαίως το σημαντικότατο έργο του Αρχαιολογικού Μουσείου του Άργους στο οποίο οι εργασίες προχωρούν ώστε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, όπου και θα φιλοξενηθούν τα μοναδικά εκθέματα της βαριάς πολιτιστικής μας κληρονομίας.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής για την ταυτότητα της αρχαιότερης συνεχώς κατοικούμενης πόλης της Ευρώπης που είχαμε δώσει νέα ώθηση κατά τη θητεία μου επί Κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Φτιάξαμε μάλιστα και τη μουσειακή αποθήκη με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και κόστος 700.000 ευρώ σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος και με την ουσιαστική στήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων ώστε να μεταφερθούν τα εκθέματα. Και σήμερα αυτό το έργο βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια.

Και βεβαίως, θυμίζω ακόμη όσα μαζί είχαμε πετύχει για την άθληση και τον αθλητισμό: τον σύγχρονο ηλεκτροφωτισμό του ΔΑΚ με κατασκευή υποσταθμού και τα έργα αναβάθμισης και εγκατάστασης στεγασμένων κερκίδων σε πολλά γήπεδα της Αργολίδας.

Άφησα για το τέλος δύο πολύ σημαντικά έργα για το Άργος που μαζί διεκδικήσαμε και κατακτήσαμε αυτή την τετραετία.

Πρώτα απ’ όλα, το μεγάλο έργο του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου Άργους-Μυκηνών (ΖΟΕ) που αφορά τις δημοτικές ενότητες Άργους, Νέας Κίου, Λέρνας, Κουτσοποδίου, Μυκηναίων, Λυρκείας, Αχλαδόκαμπου, προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ που έχει ως ανάδοχο το Γραφείο Δοξιάδη και τη διαδικασία την έκανε το ΤΕΕ και ο Πρόεδρός του και προσωπικός μου φίλος Γιώργος Στασινός.

Μια παρέμβαση που επιλύει το μεγάλο πρόβλημα χωροταξίας και πολεοδομικού σχεδιασμού και αυξάνει σημαντικά την αξία των περιουσιών στις περιοχές αυτές επιτρέποντας την αποδοτική τους αξιοποίηση.

Και βεβαίως, τη μεγάλη παρέμβαση στα Δερβενάκια, την ασφαλή και ταχεία σύνδεση της Αργολίδας με τους μεγάλους οδικούς άξονες, ένα έργο προϋπολογισμού 37 εκατομμυρίων ευρώ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ένα αίτημα δεκαετιών που γίνεται πράξη.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μάλιστα, λίγες μέρες πριν, παρέστη στην υπογραφή της συμβασιοποίησης του έργου, υπογραμμίζοντας τη σημασία του, καθώς θα βελτιωθεί έτσι σημαντικά τόσο η οδική ασφάλεια, όσο και η πρόσβαση των επισκεπτών στην Αργολίδα, αλλά και η μεταφορά των προϊόντων μας στις εγχώριες και ξένες αγορές.

Και ταυτόχρονα, τόσο στο Άργος όσο και σε ολόκληρη την Αργολίδα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού, υλοποιεί έργα μέσα από διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα όπως το «Αντώνης Τρίτσης», το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και κοινοτικούς πόρους, που εξασφάλισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Φίλες και φίλοι,

Και αυτή την τετραετία, μαζί πετύχαμε πολλά και σημαντικά για τον τόπο μας, για το Άργος και την Αργολίδα.

Τα έργα μιλούν πάντα δυνατότερα από τα λόγια!

Και το πόσο αγαπά ο καθένας μας το Άργος φαίνεται πάνω απ’ όλα από την παρουσία μας στην καθημερινότητα και τα ζητήματα των πολιτών, από τα έργα που διεκδικήσαμε και κατακτήσαμε με την στήριξη όλων των Αργειτών, όλων των Αργολιδέων.

Όλα αυτά τα χρόνια χτίσαμε μεταξύ μας ακλόνητους δεσμούς ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Σας ξέρω και με ξέρετε καλά. Ξέρετε πώς πολιτεύομαι, πώς διεκδικώ όσα πιστεύω ότι δικαιούμαστε και αξίζουμε. Ξέρετε ότι δεν πέφτω στην εύκολη παγίδα των εγωισμών, της πόλωσης και των αντιπαραθέσεων. Ότι πολιτεύομαι σταθερά με την αρχή ότι αντίπαλοί μας είναι πάνω απ’ όλα τα προβλήματα του τόπου μας.

Ξέρετε καλά ότι αυτή την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη μεταξύ μας, την στήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια, τους κοινούς μας αγώνες και όσα μαζί κατακτήσαμε, τα θεωρώ το μεγαλύτερο, το πιο πολύτιμο κεφάλαιο.

Ζητώ γι’ αυτό την ψήφο σας, τον σταυρό σας την Κυριακή για να συνεχίσουμε μαζί αυτή την προσπάθεια, το έργο και το αποτέλεσμα για το Άργος και την Αργολίδα μας.

Ξέρω ότι ακούτε πως ο Ανδριανός δεν έχει πρόβλημα, πως έχει ήδη βγει. Όμως τους βουλευτές τους βγάζει η κάλπη και ο σταυρός. Όπως επίσης η κάλπη μόνο βγάζει και τις κυβερνήσεις.

Γι’ αυτό και οι εκλογές της Κυριακής είναι απολύτως κρίσιμες. Δεν είναι απλή προθέρμανση για την επόμενη αναμέτρηση. Θα προσδιορίσουν με το αποτέλεσμά τους τις πολιτικές εξελίξεις.

Σας ζητώ γι’ αυτό τις μέρες που απομένουν να δυναμώσουμε τον κοινό μας αγώνα. Να πείσουμε με το έργο, τις προτάσεις, τα επιχειρήματά μας τους αναποφάσιστους. Να φέρουμε κοντά μας τους συμπολίτες μας που ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους αφετηρία ζητούν τα ίδια πράγματα με εμάς: σταθερότητα, και πρόοδο, έργο και αποτέλεσμα για τη χώρα και την Αργολίδα μας.

Τις μέρες που απομένουν, να δώσουμε τη μάχη για να γίνει για μια ακόμη φορά η Αργολίδα πρωταγωνίστρια της νέας νίκης για την πατρίδα και την παράταξή μας – της νίκης που θα στείλει την εντολή για μια νέα, ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για να φτάσει ο μέσος μισθός τα 1.500 ευρώ και ο κατώτατος τα 950. Για να αναβαθμιστεί περαιτέρω η υγεία και η παιδεία. Για να ολοκληρωθεί η ψηφιακή μετάβαση στο κράτος ώστε μέχρι το 2027 όλες οι διαδικασίες να είναι ψηφιακές.

Για να στηρίξουμε ακόμη αποτελεσματικότερα τους νέους ανθρώπους με την επέκταση του προγράμματος απόκτησης προσιτής στέγης. Για την περαιτέρω ενίσχυση της διεθνούς φωνής και παρουσίας της χώρας μας. Για τη ριζική αντιμετώπιση των παθογενειών που επιμένουν και υπονομεύουν τη δημόσια ζωή.

Για να διασφαλίσουμε τη συνέχεια και των ολοκλήρωση των έργων και των δράσεων που δικαιούται το Άργος και η Αργολίδα.

Μαζί έχουμε αποδείξει πως ό,τι λέμε το κάνουμε. Έχουμε αποδείξει πως μαζί μπορούμε πολλά και σημαντικά. Μαζί θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Και θα συνεχίσουμε τον αγώνα, μαζί, για όσα μας ενώνουν, για μας και για τα παιδιά μας. Για να σηκώσουμε την Αργολίδα και την Ελλάδα ψηλότερα».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version