Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
Αργολίδα"Όργωσε" όλη την Αργολίδα ο Γιώργος Γαβρήλος

“Όργωσε” όλη την Αργολίδα ο Γιώργος Γαβρήλος

Από άκρη σε άκρη όλης της Αργολίδας περπάτησε ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος, συζητώντας με συμπολίτες και εκπροσώπους συλλογικών φορέων. Τα αναπτυξιακά ελλείμματα του νομού, τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, οι ελλείψεις των δομών Υγείας, όπως και τα προβλήματα της Οικονομίας βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Ο κ. Γιώργος Γαβρήλος παρουσίασε και ανέλυσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των μικρών επιχειρήσεων, καθώς και τη στήριξη των μισθωτών, των συνταξιούχων και της νέας γενιάς.

Έμφαση δόθηκε στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους και την προστασία της περιουσίας των δανειοληπτών. Η ανασύσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με στήριξη της πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας παροχής Υγείας, βρίσκεται στις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του κ. Γιώργου Γαβρήλου.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Γαβρήλο, στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εντολή για σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης μα κοινωνικό πρόσωπο.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα