ΑργολίδαΑνδρέας Πουλάς: Πόσο ακόμα θα υποβαθμιστεί η δημόσια υγεία στο Νομό μας;

Ανδρέας Πουλάς: Πόσο ακόμα θα υποβαθμιστεί η δημόσια υγεία στο Νομό μας;

Χωρίς τέλος είναι τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους και η κατάσταση καθημερινά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Είναι γνωστό το τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει με το ακτινολογικό τμήμα της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους, που έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση πολλών προγραμματισμένων ραντεβού του ακτινολογικού τμήματος και την ανεπαρκή κάλυψη των αναγκών των Νοσηλευτικών Μονάδων τις ημέρες που δεν εφημερεύουν. Υπάρχει μάλιστα ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε απρόβλεπτες καταστάσεις μη λειτουργίας του ακτινολογικού τμήματος Άργους με την πιθανή παραίτηση του ιατρού που υπηρετεί στο τμήμα.

Επιπλέον, μετά το φιάσκο με την πρόσληψη παιδιάτρων, η Διοίκηση του Νοσοκομείου αδυνατεί να δώσει λύση στο οξύ πρόβλημα της εφημέρευσης παιδιάτρου.

Τη στιγμή που οι ιατροί του παθολογικού τομέα, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι η εφημέρευση χωρίς παιδίατρο είναι επισφαλής, η Διοίκηση απαντά με την έκδοση εντέλλεσθε προς τους παθολόγους ώστε να εφημερεύσουν εκείνοι.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο υπάρχει έλλειψη σε τεστ στρεπτόκοκκου εν μέσω μάλιστα αύξησης των κρουσμάτων. Και εδώ η Διοίκηση απαντά με εντολή προς το ΕΚΑΒ ώστε περιστατικά ύποπτα με στρεπτόκοκκο να διακομίζονται άμεσα στα Νοσοκομεία Τρίπολης και Κορίνθου.

Πόσο ακόμα θα υποβαθμιστεί η δημόσια υγεία στο νομό μας;

Για πόσο ακόμα οι πολίτες του νομού μας θα ταλαιπωρούνται από την ολιγωρία και την αδιαφορία των υπευθύνων;

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα