Ελλάδα"Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική"

“Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική”

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών (Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου) ολοκληρώνει την πρώτη πενταετία της λειτουργίας του.

Με αφορμή το ευχάριστο αυτό γεγονός διοργανώνουμε εκδήλωση παρουσίασης του έως τώρα έργου του και γνωριμίας με όλους όσοι ενδιαφέρονται για την έρευνα του θεάτρου και της σκηνικής πράξης εν γένει. Ως πρόγραμμα που απευθύνεται τόσο σε θεωρητικούς και εκπαιδευτικούς του θεάτρου όσο και καλλιτέχνες, καθώς διαθέτει θεωρητική αλλά και πρακτική/ καλλιτεχνική κατεύθυνση, προσκαλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την πολιτική και κοινωνική λειτουργία του θεάτρου σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Φουαγιέ 1ου ορόφου), το Σάββατο, 01.07.2023 και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών και ο σκοπός του, το έως τώρα ερευνητικό του έργο, στο οποίο περιλαμβάνονται και οι ολοκληρωμένες Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίας με το θεωρητικό και πρακτικό τους μέρος, οι εκδηλώσεις στο ευρύ κοινό, οι προοπτικές και η εμπειρία των αποφοίτων και μεταπτυχιακών φοιτητών αναφορικά με την ερευνητική διαδικασία και την επαγγελματική πρακτική.

Δείτε Πληροφορίες αναφορικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική πράξη και Διδακτική», εδώ:
https://ts.uop.gr/gr/proptixiakes/metaptyxiakes/theatro-kai-koinonia-theoria-skiniki-praksi-kai-didaktiki

Προφίλ & Σελίδα στο Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100028530757887
https://www.facebook.com/PanepistimioPeloponnisou/

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα