Άρθρα Ιδού η Ρόδος (κάλπη) ιδού και το πήδημα (ψήφος)

Ιδού η Ρόδος (κάλπη) ιδού και το πήδημα (ψήφος)

0
Γράφει ο Συμεών Καϊμασίδης

Οι κάλπες άνοιξαν, οι ψήφοι καταμετρήθηκαν, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι εμείς οι απόγονοι των γεννητόρων της Άμεσης Δημοκρατίας που αυτοεγκομιαζόμαστε για αυτό το μέγιστο πολιτικό επίτευγμα, δυστυχώς έχουμε αμιγώς Ολιγαρχική συνείδηση!

Θα μας κυβερνήσει η βούληση του 24,8% εκ των εν δυνάμει ψηφοφόρων διότι ένα μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 39,1% αδιαφορεί πλήρως. Εν τω μεταξύ το ποσοστό αυτό των απεχόντων φτάνει και περισσεύει ώστε να ανατρέψει όλο το αποτέλεσμα ή να το επικυρώσει Δημοκρατικά όπως θα έπρεπε!

Η στάση της Αποχής ναι μεν δεν δίνει την συγκατάθεση στο υπάρχον πολιτικό γίγνεσθαι αλλά και από την άλλη δεν το ανατρέπει κιόλας, που αυτό είναι και το ζητούμενο . Επί της ουσίας απλώς επισημαίνει στους κρατούντες την δυσαρέσκεια για τον τρόπο διακυβέρνησης τους. Δεν λύνουμε το πρόβλημα, το διαιωνίζουμε σφραγίζοντας το με την απουσία μας !

Αναφορικά με όποιους θεωρούν ότι οι εκλογές είναι στημένες και η νοθεία λόγω του ελέγχου της Singular Logistic είναι δεδομένη, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχει αποδειχτεί ακόμα αν ισχύει ή όχι!

Καλό θα ήταν οι εκ συνειδήσεως απέχοντες, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό είναι απογοητευμένοι από τα υπάρχοντα κοινοβουλευτικά κόμματα, να δείξουν την πρόθεση – πυγμή τους στην κάλπη στις 25 του Ιούνη και ας αφήσουν τις θεωρίες περί απαξίωσης, αδιαφορίας ή ότι ο μόνος δρόμος είναι της επαναστάσεως. Επειδή όμως γνωρίζουν ότι η επανάσταση αυτομάτως σημαίνει και αδερφική αιματοχυσία, παραμένουν στα λόγια κριτικάροντας άνανδρα εκ του αφαλούς καναπέ !!!

Ἰδού ἡ Ρόδος (κάλπη) ἰδού καὶ τό πήδημα (ψήφος)

Πολιτικά σκεπτόμενος

Καϊμασίδης Συμεών

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version