Αργολίδα Την Ευγενία Τούσα – Κοκκώνη και την Μαρία Αγγελή ανακοίνωσε ο Γεωργόπουλος

Την Ευγενία Τούσα – Κοκκώνη και την Μαρία Αγγελή ανακοίνωσε ο Γεωργόπουλος

0

Η Ευγενία (Νία) Τούσα – Κοκκώνη υποψήφια με τη “Δυνατή Ερμιονίδα”

Υποδεχόμαστε στην παράταξή μας, “ΔΥΝΑΤΉ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ” την Ευγενία (Νία) Τούσα – Κοκκώνη από την Κοιλάδα, η οποία είναι μέλος της παράταξής μας από το 2019.

Η Ευγενία έχει κάνει σπουδές Μάρκετινγκ, Δημόσιες σχέσεις και Διαφήμιση και έχει εργαστεί στο παρελθόν ως γραμματέας και βοηθός λογιστή. Από το 2006 η αγάπη της για τα παιδιά την ώθησε να ξεκινήσει να εργάζεται ως ανιματέρ.
Τα έτη 2010 – 2014 εργάστηκε ως γραμματέας στο Κοινοτικό Κατάστημα Κοιλάδας, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού ταμείου Ερμιονίδας και του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ερμιονίδας. Επίσης, από το έτος 2016 – 2021 εργάστηκε ως συνοδός παιδιών ειδικής αγωγής.

Αξιόλογο είναι και το Εθελοντικό της έργο!
Έχει εκτελέσει χρέη γραμματέα στον Σύλλογο παράκτιας αλιείας και στον Ναυταθλητικό Όμιλο Κοιλάδας, για 13 χρόνια παρέδιδε δωρεάν μαθήματα χειροτεχνίας στο Ενοριακό κέντρο της Κοιλάδας και είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φράγχθι Κοιλάδας και μέλος των Ναυτοπροσκόπων Κοιλάδας.

Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά πηγάζει από το πάθος και την παρόρμησή της να προσφέρει στον όμορφο τόπο που ζει και αγαπά!

Ευγενία, σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα για μια ακόμα πιο Δυνατή Ερμιονίδα!

Η Μαρία Αγγελή υποψήφια με τη “Δυνατή Ερμιονίδα”

Νέο μέλος στο συνδυασμό μας, “ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”, η Μαρία Αγγελή από την Ερμιόνη.

Η Μαρία είναι 22 χρόνων, είναι πτυχιούχος της Τουριστικής Σχολής Ι.Ε.Κ Άργους με ειδικότητα “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας”, ενώ αυτό το διάστημα συνεχίζει τις σπουδές της και στην ειδικότητα “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού”.
Η Μαρία έχει εργαστεί σε ξενοδοχειακές μονάδες της Ερμιονίδας και φέτος πραγματοποιεί την πρακτική της άσκηση σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής μας.

Είναι ένα νέο κορίτσι με φρέσκες ιδέες και πολλά όνειρα, τα οποία επιθυμεί να τα κάνει πραγματικότητα στον Τόπο που μεγάλωσε και αγαπά!

Την καλωσορίζουμε στην μεγάλη μας ομάδα και της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη στον κοινό μας αγώνα για μια ακόμα πιο Δυνατή Ερμιονίδα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δυνατή Ερμιονίδα”
Δήμαρχος Ερμιονίδας

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version