ΑργολίδαΑνδρέας Πουλάς: Συνεχίζεται η υποβάθμιση των υπηρεσιών της Αργολίδας με την ανοχή...

Ανδρέας Πουλάς: Συνεχίζεται η υποβάθμιση των υπηρεσιών της Αργολίδας με την ανοχή της κυβέρνησης

«Άλλη μία απόφαση που οδηγεί στην περαιτέρω αποψίλωση των υπηρεσιών της Αργολίδας και υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων με την ανοχή της κυβέρνησης.
Χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση με απόφαση της κεντρικής υπηρεσίας των ΕΛΤΑ που αναρτήθηκε στις 03/07/2023 στην διαύγεια με ΑΔΑ: ΨΦΓΧΟΡΡ2-ΑΣΠ επιβάλλεται αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας του Καταστήματος Αγίας Τριάδας Αργολίδας από 10.7.2023 και μάλιστα χωρίς να αναφέρεται στην απόφαση το σκεπτικό που οδήγησε την διοίκηση των ΕΛΤΑ σε αυτήν την ενέργεια.

Το κατάστημα της Αγίας Τριάδας εξυπηρετεί τα χωριά του πρώην Δήμου Μιδέας που βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Ναύπλιο, όπου θα πρέπει να απευθύνονται πλέον οι κάτοικοι για τις συναλλαγές τους, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ταλαιπωρία και έξοδα. Για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται η αδιαφορία της Κυβέρνησης για τους κατοίκους της υπαίθρου και των αγροτικών περιοχών μας. Συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς η απαξίωση των περιοχών αυτών, υποβαθμίζοντας και δυσχεραίνοντας την ζωή των κατοίκων.νΗ μονομερής απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ είναι άδικη και καταχρηστική και πρέπει να ανακληθεί άμεσα.»

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα