Αργολίδα"ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2023": Πρόσκληση σε εικαστικούς καλλιτέχνες

“ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2023”: Πρόσκληση σε εικαστικούς καλλιτέχνες

Η ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ΄΄ είναι και πάλι εδώ, συνεχίζοντας την διαδρομή της που ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια… με εκδηλώσεις που της ταιριάζουν και ταιριάζουν στους δημότες της πόλης μας…

Προ των πυλών, λοιπόν, η ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2023΄΄, η γιορτή για την θάλασσα, για τους ανθρώπους που την υπηρετούν και για όλους τους πολίτες που την χαίρονται.

Εφέτος, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 20 Αυγούστου και θα κλείσουν το Σάββατο 26 Αυγούστου. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2023΄΄ θα εγκαινιαστεί, όπως όλα τα χρόνια, με εικαστική έκθεση που θα διαρκέσει έως και την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων.

Καλούμε, λοιπόν, εσάς τους εικαστικούς καλλιτέχνες, ανεξάρτητα από τον τόπο που δραστηριοποιείστε αλλά που αγαπάτε την Τέχνη και το Ναύπλιο, να λάβετε μέρος στην ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2023΄΄ και στην εικαστική έκθεση που σηματοδοτεί την έναρξη και την λήξη των εκδηλώσεων, εκθέτοντας τα έργα σας και προβάλλοντας την πολιτιστική ζωή της πόλης μας, σε ένα θεσμό που ήδη έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των πολιτών και των επισκεπτών μας.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της δραστηριότητας και τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής (θεματολόγιο, αριθμός και μέγεθος έργων κλπ), παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το μέλος του Δ. Σ. του Συλλόγου που συντονίζει την συγκεκριμένη δράση Κατερίνα Μπεκιάρη (τηλ. 6944411458) ή με τους εικαστικούς Δημήτρη Μαυρόγιαννη (τηλ. 6948108530), Χάρις Τσεκούρα (τηλ. 6948502456) και Δημήτρη Χατζόπουλο (τηλ. 6936654480).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών ορίζεται η Τρίτη 8 Αυγούστου 2023.

Τονίζεται ότι την οριστική συμμετοχή των καλλιτεχνών στην έκθεση θα οριστικοποιήσει επιτροπή αξιολόγησης.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα