ΆρθραΟ Μητσοτάκης "βλέπει" στον Πτωχό τον Πιερρακάκη του Μοριά

Ο Μητσοτάκης “βλέπει” στον Πτωχό τον Πιερρακάκη του Μοριά

Συνέντευξη στον Κώστα Πρώιμο
Γράφει ο Κώστας Πρώιμος

Το… “παιχνίδι του Πτωχού παίρνει πάνω του” και επισήμως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! Για του λόγου το αληθές σε μια λιτή τελετή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ουσιαστικά επίσημης παρουσίασης του Δημήτρη Πτωχού ως νέου υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου η οποία θα λάβει χώρα στη Μεσσήνη την προσεχή Παρασκευή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ανακοινώσει τα μελλούμενα: Πώς ο Πτωχός αποτελεί μια προσωπική του επιλογή. Στην αναμενόμενη εκδήλωση στα πάτρια τους εδάφη θα παραβρεθεί και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ως πολιτικός φίλος του Δημήτρη Πτωχού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να στήσει έναν νέο Πιερρακάκη (προφανώς ο Πρωθυπουργός υπολογίζει πολύ στην τεχνοκρατική δεινότητα του Πτωχού) ώστε η Πελοπόννησος – μια Περιφέρεια με υψηλές φυσικές προδιαγραφές να αναδειχτεί ως πρότυπο μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ευρώπη.

Το άνωθεν ορθολογικό – τουλάχιστον φαινομενικά – πολιτικό σκεπτικό του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να αναλάβει τις τύχες της Πελοποννήσου ο κατάλληλος τεχνοκράτης στην κατάλληλη στιγμή με το κατάλληλο τερέν (ας μην ξεχνάμε τα δισεκατομμύρια ευρώ που θα πέσουν στην περιοχή) δικαιολογεί αν μη τι άλλο προσχηματικά και την απόσυρση Νίκα.

Ο Πρωθυπουργός πεπεισμένος ότι ο Μοριάς θα μπορούσε να φιγουράρει στον διεθνή χάρτη της ανάπτυξης όλων των δεικτών και των κλάδων αξιολόγησε τον Πτωχό ως τον πλέον ενδεδειγμένο και ικανό να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο αλλά κατορθωτό (κατά τους παροικούντες) εγχείρημα… Όπερ έδει δείξαι…

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα