ΠεριφέρειαΤον Γιάννη Παπαθανασίου ανακοίνωσε ο Τατούλης

Τον Γιάννη Παπαθανασίου ανακοίνωσε ο Τατούλης

Πέτρος Τατούλης: «Υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» για την Π.Ε. Λακωνίας τον δραστήριο και καινοτόμο επιχειρηματία κ. Γιάννη Παπαθανασίου.

Ο Γιάννης Παπαθανασίου είναι μηχανολόγος μηχανικός και ιδρυτής Λακωνικής ζυθοποιίας.

Με την ένταξή του στην παράταξή μας, «η Νέα Πελοπόννησος» ισχυροποιείται και ανανεώνεται. Η παρουσία του σηματοδοτεί τη «Νέα Εποχή» για την Πελοπόννησο της Παραγωγής και της Δημιουργίας, αφού εκπροσωπεί μια νέα γενιά αυτοδημιούργητων και επιτυχημένων επιχειρηματιών με όραμα και διάθεση προσφοράς».

Γιάννης Παπαθανασίου: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στη Λακωνία για τις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με συνέπεια και ευθύνη θα σταθώ στην πρώτη γραμμή δίπλα στον Πέτρο Τατούλη.

Ο χώρος της Αυτοδιοίκησης και οι ανάγκες που προκύπτουν απαιτούν δυναμική συμμετοχή ώστε όλοι μαζί να χαράξουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον και προοπτική για τον τόπο μας.

Συστρατεύομαι με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», όπου μαζί με τα αξιόλογα, έμπειρα και νέα στελέχη της, θα οδηγήσουμε τη Λακωνία και την Πελοπόννησο σε μία αναπτυξιακή πορεία, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα