ΑργολίδαΓ. Δρούγκας: "Εκτεθειμένος ο κ. Ορφανός από τους αδυσώπητους αριθμούς οφείλει μία...

Γ. Δρούγκας: “Εκτεθειμένος ο κ. Ορφανός από τους αδυσώπητους αριθμούς οφείλει μία συγγνώμη”

Με το γνώριμο πλέον «απειλητικό» ύφος bullying που δεν του ταιριάζει είναι αλήθεια, ερωτάται διαρκώς από μόνος του, ο υποψήφιος κ. 0ρφανός, αγνοώντας επίμονα τις απαντήσεις που έχει λάβει ήδη στο παρελθόν.

Συνεχίζουμε να τον διαψεύδουμε καθημερινά με νέα ενημερωμένα στοιχεία, τα οποία διαρκώς αποκρύπτει και συνεχίζει τις κραυγές απελπισίας του. Προφανώς για να τραβήξει την προσοχή των δημοτών στο πρόσωπό του.

Στα ταμεία του δήμου Ναυπλιέων έχουν εισέλθει το πρώτο εξάμηνο έως 30 Ιουνίου 3.331.370,48€ και μέχρι 30 Ιουλίου 4.084.694,04€ όπως προέβλεπε ο προϋπολογισμός μας και όχι όπως εσφαλμένα και πάλι, διατείνεται ο διαμαρτυρόμενος κ. Ορφανός.

Έχουμε πειστεί πλέον πως όχι μόνο ο ίδιος είναι αναρμόδιος να διαβάσει και να κατανοήσει ισολογισμό εσόδων και εξόδων αλλά η ανεπάρκεια χαρακτηρίζει και τους συγγραφείς του κειμένου που αναγιγνώσκει χωρίς άνεση ομολογουμένως…

Όταν ο διαμαρτυρόμενος κ. Ορφανός κατηγορούσε τον Δήμο μας πως χρωστούσε πάνω από 70 εκατομμύρια, αναγκάστηκε να το μειώσει σε 45, μετά σε 30, μετά σε 15, σήμερα 7, αύριο μπορεί και να αναγνωρίσει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα χρέους!

Ας ξέρουν οι συμπολίτες πως ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δ. 0ρφανός. δεν έχει άποψη στο θέμα αυτό, δεν κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις, κατευθύνεται από συνεργάτες του που τον τροφοδοτούν κάθε φορά με δήθεν καινούργια στοιχεία για να τον εκθέσουν και πάλι δημοσίως. Όσο όμως ο ίδιος συμπράττει σε τέτοιες πρακτικές, είναι συνυπεύθυνος!

Δυστυχώς τέτοια προπαγανδιστικά επιχειρήματα γίνονται πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού της στιγμής, που στη συνέχεια πέφτουν στα κεφάλια αυτών που τα εκτοξεύουν και καίγονται.

ΥΓ1: Οι αριθμοί και τα ερωτήματα παραμένουν και ζητούν πειστικές απαντήσεις και ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.

Ελπίζουμε να το κάνετε. Για το καλό όλων και πρώτιστα του Δήμου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανέ

Υποψήφιε Δήμαρχε Ναυπλιέων.

ΥΓ2: Είναι φανερό ότι με τα οικονομικά δεν τα πάτε και τόσο καλά μήπως θα μπορούσατε να πληροφορήσετε – διευκρινίσετε το Ναυπλιακό λαό αν τελικά θα επιτρέψετε να γίνει το έργο της Μαρίνας του Ναυπλίου ή θα το σταματήσει ο πολιτικός εταίρος σας κύριος Καράπαυλος; Η μήπως δεν σας επιτρέπουν την εκτός κειμένου έκφραση γνώμης;

ΥΓ3: Οι πολίτες του Ναυπλίου περιμένουν την συγγνώμη των περιφερόμενων διαμαρτυρόμενων με ψεύδη κατά του Δήμου.

Δρούγκας Γεώργιος

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ναυπλιέων

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα