ΆρθραΕπιτέλους, απαλλάξτε την χώρα από τη ρυπαρή παρουσία σας!

Επιτέλους, απαλλάξτε την χώρα από τη ρυπαρή παρουσία σας!

Συνέντευξη στον Κώστα Πρώιμο
Γράφει ο Κώστας Πρώιμος

Επιτέλους κάντε μας τη χάρη!

Απαλλάξτε τη χώρα και τον δύσμοιρο ελληνικό λαό από την θλιβερή και ρυπαρή παρουσία σας! Πηγαίνετε να ζήσετε σε χώρες του εξωτερικού. Σε άλλους επίγειους και φορολογικούς παραδείσους να είστε και πιο κοντά στα αμέτρητα λεφτά σας ώστε να νιώθετε πιο ασφαλείς! Κάντε την αυτή υπέρτατη πολιτική επί της ουσίας πράξη και εμείς θα σας κάνουμε δώρο τα εισιτήρια και πρώτη θέση, αρκεί να είναι δίχως επιστροφή. Άντε, ξεκουκουμπιστείτε και μην ξεχάσετε να πάρτε μαζί τους κήνσορες σας, τους πραίτορες, τους μπράβους τους γλύφτες και τους βαστάζους σας. Πακετάρετε στις ακριβές βαλίτσες σας τη ρεμούλα, το ρουσφέτι, το λαδωτήρι, τον διχασμό, τις ψεύτικες ειδήσεις, την ακρίβεια, τα κούφια λόγια, την ανερμάτιστη αλαζονεία σας και προσέξτε μην αφήσετε πίσω την πανεθνικά επικίνδυνη ανίκανότητα σας! “Κάντε τη” και γρήγορα από αυτόν τον πολύπαθο αλλά ευλογημένο τόπο από αυτή την πανέμορφη κουκκίδα γης που εξασφάλισε στους παππούδες σας, σε εσάς τα παιδιά και τα εγγόνια σας βίο πολυτελή χωρίς να κουνήσετε ποτέ το δαχτυλάκι σας.

Αχάριστοι και άπληστοι τσιφλικάδες με την κομπλεξική και μίζερη νοοτροπία ενός κακομαθημένου πρίγκηπα που κουβαλάτε δεν καταφέρνετε να την κρύψετε ούτε πίσω από το μοντέρνο λάιφ στάιλ σας,ούτε πίσω από την ψεύτικη ευγένεια σας. Όπως και την ασχετοσύνη σας και την “απαιδευσία” που σας ταλανίζει δεν μπορείτε να την ισορροπήσετε ούτε με τα αγοραστά πτυχία σας και τις μουσαντένιες ντοκτορές σας! Ανίκανοι, αυταπόδεικτα πάνω στο τιμόνι της χώρας διαχειρίζεστε την τύχη αυτής της θρυλικής χώρας και τις ζωές εκατομμυρίων αφελών ανθρώπων όπως οι πεινασμένοι λύκοι τα έρημα τα πρόβατα!

Τουλάχιστον όταν αυτοί οι μοβόροι χορταίνουν δεν συνεχίζουν, Εσείς έχετε γεννηθεί πεινασμένοι και “καθώς πρέπει” λιγούρια! Άντε, έτσι και αλλιώς γνωριμίες πολλές και χρήσιμες έχετε παντού, στα περισσότερα μέρη και κράτη. “Δρόμο πάρτε” και ρίξτε για καλό και για κακό και μια μαύρη πέτρα πίσω σας όπως μαύρη έχετε κάνει εδώ και διακόσια χρόνια τη ζωή μας. Όπως “μαύρες” είναι πλέον οι περισσότερες σελίδες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας για τις οποίες εσείς και το σινάφι σας χρεώνεστε! Σηκωθείτε, από τη βουλή, τα πεντάστερα, τις βίλες των φίλων σας, τα πολυτελή κλαμπ χέρσα και ενάλια, τα prive μπάρ και αλέ! Ξουτ!

Αφήστε μας στην τύχη μας, μπας και αρχίσουμε πραγματικά να ζούμε!

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα