ΑργολίδαΝαύπλιο: Η 14χρονη μαθήτρια από τη Μιδέα έχει ανάγκη τη βοήθεια μας

Ναύπλιο: Η 14χρονη μαθήτρια από τη Μιδέα έχει ανάγκη τη βοήθεια μας

Η 14χρόνη μαθήτρια Μιχαέλα Μαρία από τη Μιδέα Ναυπλίου έχει πρόβλημα υγείας και χρειάζεται την βοήθεια μας για να πραγματοποιήσει το χειρουργείο και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα… Διαβάστε την ανακοίνωση των συγγενών της:

Έκκληση για βοήθεια

Αγαπητές μου φίλες και φίλοι έφτασε η στιγμή που θα δημοσιοποιήσω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένειά μου. Πολλοί από εσάς το γνωρίζετε αλλά τώρα θα το μάθετε και οι “άγνωστοι” φίλοι μου. Η κόρη μας Μιχαελα Μαρία έχει ένα πρόβλημα υγείας με την σκολίωση που της φανερώθηκε σε ηλικία 8 ετών. Η σκολίωση δυστυχώς ήταν επιθετική και η θεραπεία με τους διορθωτικους κηδεμόνες δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο λόγω κ της σωματικής ανάπτυξης άρχισε να ξεφεύγει το πρόβλημα.

Η μόνη λύση για να μην έχει προβλήματα στο μέλλον σε εσωτερικά ζωτικά όργανα είναι πλέον το χειρουργείο. Σε Ειδικά κέντρα στο εξωτερικό έχουν μεθόδους που μειώνουν τυχόν κινδύνους, το κόστος εκεί είναι δυσβάσταχτο, ευτυχώς ο γιατρός που την παρακολουθούσε στο ΚΑΤ ο κ. Τσαφαντακης που τώρα είναι διευθυντής στο Μετροπολιταν Τζενεραλ θα την αναλάβει με μέθοδο που γίνεται στο εξωτερικό. Το κόστος είναι λίγο πάνω από 50.000 ευρώ και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας, ότι μπορεί ο καθένας είναι σημαντικό. Ήδη έχουμε εισπράξει αγάπη και αλληλεγγύη από συγγενείς, φίλους, συναδέλφους,γνωστούς και αγνώστους και η συγκίνηση μας είναι μεγάλη. Όλοι περιμέναμε να εγκριθεί από το υπουργείο ο ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ για να πάνε τα χρήματα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Αυτό έγινε και από σήμερα μπορούμε να συνεισφέρουμε. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα