ΠεριφέρειαΤον Χρύσανθο Αθανασόπουλο ανακοίνωσε ο Τατούλης

Τον Χρύσανθο Αθανασόπουλο ανακοίνωσε ο Τατούλης

Πέτρος Τατούλης: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε στη «Νέα Πελοπόννησο» τον Αντιστράτηγο ε.α. Πυροσβεστικού Σώματος Χρύσανθο Αθανασόπουλο στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Ο Χρύσανθος Αθανασόπουλος κατοικεί στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Ανθυποπυραγών (Αξιωματικών) του Πυροσβεστικού Σώματος και έχει υπηρετήσει ως Διοικητής σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Μεσσηνίας, της Λακωνίας, της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και ως Διευθυντής του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η μεγάλη του γνώση και η εμπειρία του στην ανάληψη ευθυνών και στην αντιμετώπιση κρίσεων και έκτακτων καταστάσεων θα συμβάλει καθοριστικά στις πρωτοβουλίες που θα λάβουμε σε θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία».

Χρύσανθος Αθανασόπουλος: «Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Μεσσηνίας και τον ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Συστρατεύομαι με την Ακομμάτιστη, Ανιδιοτελή και Πατριωτική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» με επικεφαλής τον άξιο και έμπειρο κ. Πέτρο Τατούλη, για να ανεβάσουμε τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο στη θέση που τους αξίζει».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα