ΑργολίδαΤσιομπάνου και Ευστρατίου ανακοίνωσε ο Γιάννης Μαργέτας

Τσιομπάνου και Ευστρατίου ανακοίνωσε ο Γιάννης Μαργέτας

Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας Νταιάνα – Ιωάννα Τσιομπάνου. Η Νταϊάνα – Ιωάννα ζει στο Πορτοχέλι και έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Mediteranean College της Αθήνας. Αγαπάει την Ερμιονίδα, την ιστορία της, τον πολιτισμό της, την αρχιτεκτονική της. Πιστεύει ότι η Ερμιονίδα έχει ιδιαίτερη γοητεία, εξαιρετικό δυναμικό το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό και ιδιαίτερα στον τουριστικό και οικονομικό τομέα.

Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας την Ελένη (Έλντα) Ευστρατίου. Η Έλντα έχει ολοκληρώσει το τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Bradford της Μεγάλης Βρετανίας. Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και έχει μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις/ Διπλωματία από το Πανεπιστήμιο του Reading της Μεγάλης Βρετανίας.  Είναι κόρη της Κρανιδιώτη Ευστρατίου Νίκου και της Πορτοχελιώτισσας Βέργα Καλομοίρας. Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Από το 2004, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, εργάζεται διαρκώς και αδιάλειπτα στη Βουλή των Ελλήνων, ως επιστημονικός συνεργάτης των Βουλευτών της Ν.Δ Χρυσής Βασιλείου Δικηγόρου και Βουλευτή Δωδεκαννήσου, Νατάσας Ράγιου Δημοσιογράφου και Βουλευτή Αχαΐας, Μαρκόπουλου Κωνσταντίνου Ιατρού και Βουλευτή Ευβοίας (εργάστηκε επίσης και στο Υπουργείο Τουρισμού, ως επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργού 2008-2009 και μετά στη Βουλή όπου ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος) και τέλος του Γιάννη Ανδριανού Δημοσιογράφου και Βουλευτή Αργολίδας (πάλι εδώ εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης του στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού), όπου ο Γιάννης Ανδριανός ήταν Υφυπουργός, επί Πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά.

Λόγω των σπουδών της και της επαγγελματικής της ενασχόλησης, είναι έντονο το ενδιαφέρον της για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θέλει να συμβάλει στην πρόοδο του τόπου μας.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα