ΆρθραΈχουμε δύο σκοτωμένους στο σαλόνι μας...

Έχουμε δύο σκοτωμένους στο σαλόνι μας…

Συνέντευξη στον Κώστα Πρώιμο
Γράφει ο Κώστας Πρώιμος

Ως κάτι το νέο, το ευφυές, ερμηνεύουν την λαμπερή και λαοπρόβλητη εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στην πρώτη γραμμή της πολιτικής σκηνής στην χώρα μας. Άλλος ένα ημίθεος, μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ανακάλυψαν τα Μίντια της Ελλάδας και όχι μόνο. Διότι τον αναγνώρισαν και χιλιάδες ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο ανέδειξαν ως νέο πρόεδρο του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τώρα πότε πρόλαβαν να αξιολογήσουν τα πολιτικά του προσόντα, ώστε να κινηθούν στα εσώψυχα τους όλες εκείνες οι διεργασίες που τους οδήγησαν Κυριακάτικα στις κάλπες σε κάποιο άσχημο κτίριο ανά την επικράτεια είναι ένα ζήτημα που οι ειδικοί το παρερμηνεύουν αποδίδοντας του πολιτική και κοινωνική πολυπλοκότητα ενώ η εξήγηση είναι απλή.

Ένας Κομματικός μηχανισμός σε καταστολή ημιλιποθυμος από τις εγγενείς του ασφυκτικές λαβές και ιδεοληψίες πιάστηκε στον ύπνο από τις… παρέες και τους φίλους του Σκηνοθέτη. Η κατάσταση της νεοελληνικής κοινωνίας περιγράφεται εδώ και είκοσι χρόνια ως απερίγραπτη. Αυτοί που ψήφισαν Κασσελάκη θα αποδειχτεί ότι φέρουν ιδία ευθύνη για ο,τι επακολουθήσει με εκείνους που συνθέτουν το 41% που έδωσε λευκή επιταγή για ακόμη μια τετραετία στο Καθεστώς Μητσοτάκη. Η καθημερινότητα τους έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά τα οποία αναδεικνύουν την στάση ζωής και την νοοτροπία τους στην πλειοψηφία τους: Νένα, έχουμε δύο σκοτωμένους στο σαλόνι μας. Άσε με ρε Γιώργο, τώρα αρχίζει η Νικολούλη…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα