ΑργολίδαΕρμιονίδα: Έκτακτη Σύσκεψη στο Δημαρχείο για την επερχόμενη κακοκαιρία

Ερμιονίδα: Έκτακτη Σύσκεψη στο Δημαρχείο για την επερχόμενη κακοκαιρία

Με έμφαση στην προστασία και την πρόληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, στο Δημαρχείο Ερμιονίδας Έκτακτη Σύσκεψη των άμεσα εμπλεκομένων φορέων για την επερχόμενη σφοδρή κακοκαιρία με την κωδική ονομασία «Daniel» που αναμένεται να πλήξει και την περιοχή της Ερμιονίδας.

Στη Σύσκεψη παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας, κ. Γ. Πιτσάς, Ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Β. Πασιαλής, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, κ. Π. Βλαχοκυριάκος και ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου, κ. Ι. Σαράντος.

Ειδικότερα, στη Σύσκεψη συζητήθηκαν τα μέτρα πρόληψης και καταστολής των συνεπειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως είναι η ραγδαία βροχόπτωση, καθώς και ο σχεδιασμός για την πλήρη ετοιμότητα αντιμετώπισής τους.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις μετακινήσεις των πολιτών.

Καλούμε όλους τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τις ημέρες και ώρες που εκδηλώνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σε περίπτωση ανάγκης καλούμε το 112.

Άλλα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:

Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας: 2754021210

Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ερμιονίδας: 2754022199

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα