ΑργολίδαΕρμιονίδα: "Μιλήσανε για το Νερό"

Ερμιονίδα: “Μιλήσανε για το Νερό”

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση – ενημέρωση – συζήτηση της παράταξης «Ερμιονίδα-Βήμα στο Αύριο», για τα νερά στην Ερμιονίδα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, στο καφέ «Μέλλος» στην Ερμιόνη.

Ο καθηγητής Dr. Ίωνας Αργυριάδης με τη σύζυγό του κ.Κatherin Αrgiriadis Διευθύντρια Διεύθυνσης της Εταιρίας Υδάτων Μασσαλίας

Εντυπωσίασαν τους πολίτες με την προσωπικότητά τους, τις γνώσεις τους και το βάθος της έρευνάς τους για τα νερά στην περιοχή μας.

Ακολούθησε συζήτηση σε εξαιρετικό κλίμα και δόθηκαν απαντήσεις στους πολίτες τόσο από τον καθηγητή όσο και από τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Μαργέτα.

Ο κ Ιώνας Αργυριάδης, παρά τη δυσκολία του θέματος και την επιστημονική ορολογία, κατάφερε να το εκλαϊκεύσει ώστε να γίνει κατανοητό από όλους η σημαντικότητα του αλλά και τα θετικά και αρνητικά όλων των προτάσεων που χρόνια συζητιούνται και έγινε συστηματική και ενδελεχής ενημέρωση των πολιτών για την κάθε ενδεχόμενη επιλογή.

Ο Γιάννης Μαργέτας μεταξύ άλλων επεσήμανε «Ακούμε πολύ προσεκτικά τις απόψεις των επιστημόνων. Βέβαια είναι γνωστό ότι ακόμα και μέσα στην επιστημονική κοινότητα για σοβαρά και σημαντικά θέματα υπάρχουν διαφωνίες. Εμείς ως παράταξη έχουμε το πρόγραμμά μας και είναι ξεκάθαρο ότι εφόσον μας δοθεί η λαϊκή εντολή, οι αποφάσεις θα ληφθούν από εμάς, θα συνεχίσουμε βέβαια πάντα να ακούμε  την επιστημονική κοινότητα και να λαμβάνουμε  υπόψη τις εισηγήσεις της. Και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από εμάς γιατί συμβαδίζουν με τις αντίστοιχες ευθύνες.

Θα έχουμε διαρκώς ενημερωμένο και συμμέτοχο τον πολίτη, θα αποφασίζουμε με υπευθυνότητα και θα προχωράμε» =

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα