ΑργολίδαΟι μνηστήρες της Ερμιονίδας

Οι μνηστήρες της Ερμιονίδας

Αντιμαχόμενες στρατιές ολόκληρες, περιφερόμενες στα σοκάκια και στις αγορές των κοινοτήτων μας , εκλιπαρώντας για την εν λευκώ επιταγή μας χωρίς δεσμεύσεις σε περίπτωση μη τήρησης των υποσχέσεων τους!

Απορημένοι εμείς, οι φτωχοί εν τω πνεύματι πολίτες , σε ποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σου δίνουν καρνέ επιταγών δίχως δέσμευσης κεφαλαίου ή περιουσίας ;

Πολύκροτα εγκαίνια εκλογικών κέντρων με πολλά υποσχόμενους λόγους και κατά το δοκούν ήμισυ αλήθειες. Το κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές είναι ηλίου φαεινότερο!

Εκατοντάδες οι μνηστήρες της Ερμιονίδας και οι πλείστοι εξ αυτών με το κλισέ λογότυπο, θα ενώσω τις δυνάμεις μου με την τάδε παράταξη για το καλό του τόπου μας.

 • Ποιες είναι δυνάμεις σου κύριε υποψήφιε σύμβουλε;
 • Συγκεκριμένη θεματολογία θέλουμε , που οραματίζεσαι να προσφέρεις;
 • Έχεις τις απαραίτητες γνώσεις, τον οφειλόμενο χρόνο να αφιερώσεις και τις ικανότητες ώστε να φέρεις εις πέρας το έργο που θα αναλάβεις;

Εν τω μεταξύ το πιο παράδοξο είναι ότι αρκετοί από δαύτους κατοικούν μόνιμα έξωθεν του τόπου μας. Τι και αν έχουν δέκα πτυχία ο καθένας τους, εδώ τους θέλουμε, δίπλα μας ,να αφουγκράζονται τα καθημερινά προβλήματα που έχουμε ώστε να δώσουν την μάχη που υποσχεθήκανε συμπορευόμενοι με εμάς !!!

Το τραγελαφικότερο όλων όμως είναι οι χωρίς τελειωμό επαρσομαχίες, με τις αντικρουόμενες λαϊκίστικες ρήσεις εκατέρωθεν!

Δεν λογίζεστε ότι το μόνο που πετυχαίνετε είναι να σας διαγράψουμε εντελώς από τις επιλογές μας!

Εν κατακλείδι, εμείς οι Ενεργοί Πολίτες της Ερμιονίδας , θεωρούμε ότι εσείς οι διεκδικούντες της εξουσίας επιβάλλεται να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

 • Δίχως ρητορικά πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού.
 • Δίχως αλληλοκατηγορίες στα όρια της συκοφαντίας.
 • Προβάλλετε ευπρεπώς τα έργα που έχετε πράξει στον πολιτικό σας βίο.
 • Ξεδιπλώστε τα εν δυνάμει πραγματοποιήσιμα σχέδια σας για το μέλλον του τόπου μας.

Ώστε στις 8 του Οκτώβρη να ασκήσουμε με νηφαλιότητα ένα από τα ολίγα εναπομείναντα Δημοκρατικά δικαιώματα μας ,του εκλέγειν, κρίνοντας εμείς υπό την δικιά μας υποκειμενική φαινομενικότητα τον καταλληλότερο διαχειριστή του Δήμου μας!

Με σεβασμό στους συμπολίτες μας που εξασκούν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Ενεργοί Πολίτες Ερμιονίδας

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Κακομοίρα Ψωροκώσταινα! «Ε, έτσι είναι η Ελλάδα».

  “Πρώτον, δεν ενδιαφέρει η πολιτική τα ικανά στελέχη. (Οι περιπτώσεις Πιερρακάκη και Αγαπηδάκη αποτελούν ευχάριστες εξαιρέσεις). Προτιμούν άλλες υψηλές θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
  Δεύτερον, όλα τα κόμματα δυσκολεύονται να στρατολογήσουν στελέχη για να λειτουργήσουν ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος με βάση τις υποδείξεις της σύγχρονης επιστήμης.
  Τρίτον, πιθανόν μέρος του προβλήματος είναι οι ψηφοφόροι, οι οποίοι εκλέγουν μόνο στελέχη που κάνουν εύκολα τις δουλειές τους, άρπα κόλλα διαδικασίες διαφθοράς δούνε και λαβείν.
  Αν σας είχαν προσφέρει να διοικήσετε ένα μεγάλο τμήμα μιας Ευρωπαϊκής εταιρίας όπου όλα τα στελέχη είναι προσεκτικά επιλεγμένα και διαρκώς αξιολογημένα ενώ ταυτόχρονα σας καλούσε και ο Πρωθυπουργός να αναλάβετε π.χ. το Υπουργείο Γεωργίας, ή το Υπουργείο Μεταφορών, ή το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ποια από τις δύο προσφορές θα επιλέγατε;
  Στις μεγάλες καταστροφές και τραγωδίες το πρόβλημα της απουσίας του ικανού στελεχικού δυναμικού φαίνεται καθαρά, ενώ στις μικρές διαταραχές ή σε τοπική κλίμακα αυτοδιοίκησης, το προσπερνάμε και το εντάσσουμε εύκολα στην καθημερινότητα με τη φράση του κ. Σημίτη «Ε, έτσι είναι η Ελλάδα».”

  facebook.com/groups/ellines.energoi.polites/posts/3613537902262157

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα