ΑργολίδαΤι συμβαίνει στην Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους; - Υπάρχει πάτος στο βαρέλι;

Τι συμβαίνει στην Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους; – Υπάρχει πάτος στο βαρέλι;

Πληροφορήθηκα ότι και ο δεύτερος ιατρός ακτινολόγος του νοσοκομείου παραιτήθηκε. Με αποτέλεσμα να απομένει ένας και μοναδικός ιατρός ακτινολόγος που θα καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μας αναφέρει ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς και συνεχίζει:

Παράλληλα το πρόβλημα με την έλλειψη παιδιάτρων συνεχίζει να υφίσταται. Μέχρι πότε θα αντέξει ο ένας παιδίατρος που υπηρετεί; Μήπως θα είναι ο επόμενος που θα παραιτηθεί;

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, το βόλεμα των δικών μας παιδιών συνεχίζεται. Ενώ το Υπουργείο μιλάει για ανασχεδιασμό και ενδυνάμωση των επειγόντων, η διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας του Άργους κάνει ότι μπορεί για να βολέψει τα δικά της παιδιά, αφήνοντας το τμήμα των επειγόντων υποστελεχωμένο σε νοσηλευτικό προσωπικό.

Πότε επιτέλους η διοίκηση θα ενσκήψει πάνω στα προβλήματα της Νοσηλευτικής Μονάδας και θα δώσει λύσεις; Πόση ακόμα αλαζονεία θα επιδείξει;

Η ταλαιπωρία των πολιτών ενός ολόκληρου νομού και των όμορων περιοχών θα συνεχίσει να υφίσταται και ίσως να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα